Arda Turan’ı Neden İstemiyoruz? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan’ı Neden İstemiyoruz?


Bu başlıkta “evladımız” Arda Turan’ı neden istemediğimizi sıralıyoruz! Kendi başlığında herkes bir şeyler yazıyor. Bu başlık altında da Galatasaray’a gelmemesinin sebeplerini toparlıyoruz.

Ekşi Sözlük’te bir yazıya denk geldim. Adam Arda Turan’ı neden istemediği ile ilgili çok güzel bir yazı yazmış.

Okuyalım


diyarbakır maçında tribündeydim (4-1, baros üç gol ve sinema tezahüratının yapıldığı maç).

baros 17.dakikada ilk golü attı, sakatlıktan yeni dönmüştü ve doğrudan kapalıya koştu. o esnada arda diğer çizgiden depar attı, baros'u tam taç çizgisinin biraz içinde, omzundan tutup sahaya geri çekti ve taraftarla kucaklaşmasına izin vermedi.

baros aynı maçta iki gol daha atmasına rağmen, 2. ve 4.gollerde tribüne gidemedi.

arda bundan sonra oyundan alındığı 60.dakikada tribünler tarafından ıslıklandı. buna alkışla ve sırıtarak cevap verdi ve doğrudan soyunma odasına gitti.

ilk golde baros'un tribüne koşmasını engellemesi o dönemde ardanın takım içindeki hizip gücünü gösteren sembol vakadır. arda o dönem, başkan adnan polat'tan güçlüydü. sakatlıktan dönen baros'un gol sevincine karar verebilecek kadar. oradaydım ve gördüm, gördüğüm için de yazıyorum.

terim bunu umursamaz, ultraslan veya hafızası olmayan taraftar bunu unutabilir, tribün taraftarı unutmaz.

arda "persona non grata"dır.

 
Eskisi kadar çok konuşmadığı için artık gelmesini istiyorum.

Hala aynı çenede biri olsa ben de gelmesini istemezdim. Ama gelsin. Bayrak adamakta ihtiyaç var. Takım Araplara kaldı.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Taraftar Ardayı neden ıstemıyor hemen cevaplayalım.Arda Atletıco Madrıd deyken bıle Galatasaray taraftarı Ardayı cok sevıyordu bızı de temsıl edıyordu ulkemızı.Ancak Galatasaray teklıf yaptıgı zaman kotu ve komıktı dersen Emre Belezoglu nun kafasından yola cıkarsan Galatasarayın dırek rakıbı olan Basaksehıre gıdersen ve Mıllı takımda euro 2016 da prım muhabbetıne gırersen taraftar senı ıstemez.ozel hayatında sılahlı olaylarına hıc gırmıyorum.
 
Herkesin kendi bahanesi var ama sebep sudur: kimse haksiz olmak istemiyor.

10 sene once giderken ve gitmeden once ana avrat sovdukleri cocugun tekrar donmesi rahatsiz edici cunku geri donerse o donem ardayi kurtlarin onjne atan taraftarin egitimsiz comarlar oldugu kanitlanmis olacak.

Barosu cekmesi ne yaw?
 
2 3 Arda konusunda videoları paylaşmıştım, tekrar etmek istemiyorum. Burak bjk'ye giderken ne şeref ne haysiyet bıraktılar bjklilerde. Şimdi aynı haltı kendileri yiyorlar. Tüm stad ana avrat sövüyordu başak maçında. Öncesinde de aynı. Şimdi gelsin diyenler bana şereften haysiyetten bahsetmesinler. Burak'a karşı bjklilere karşı ne hissediyorsam aynı şeyi bizimkiler için hissediyorum. Gerçi liseli ergen gibi her sinirlendiğinde anan anan diye taraftara söven Belhanda'ya ses etmeyen adamlardan bir şey beklememek lazım. Terim'in elini öptü ya yeter.
 
Tek endişem son senelerde yaptığı bir takım tasvip edilmeyen davranışlar. Yoksa çalışması ve hırsına bakarsak takımı hareketlendirebilir.
Takımda ciddi bir ruh eksikliği var sürekli kadroyu yenilediğimiz ve kiralık topçular aldığımız için. Arda bu eksikliği kapatabilir. Gidip hakeme çatacak takımı hareketlendirecek futbolcu lazım.
Adı geçen gelmesini istemediğimiz yerlilerden tamam gelsin diyebileceğim tek isim Arda bu yüzden
 
Ben istiyorum şahsen. Takımda eli silah tutan adam lazım. Gerektiğinde hakemi boğazlayacak, krampon fırlatacak, mangal partilerinde kebap yelleyecek.
 
Karakteriymiş,kavgasıymış,medya ile olan diyaloglarıymış falan bi kenara bırakıp objektif olarak bakarsak gelmesi için 1 tane sebep yok.3 senedir futbol oynamamış bir adam ve 4 ay sonra 34 yaşına girecek birinden bahsediyoruz.İyi olduğu dönemlerde bile çok fazla devamlılığı olmayan bi adamdı.hem yaşlandı hem de emeklilik dönemi geldi.Devir hızlı oyuncuların devri.Bunlar bile gelmesini istememek için çok iyi nedenler.
 
bu adama o genc yasta kaptanlik veren bizlerde hic suc yok mu?

18 yasinda birine hem 10 numara hemde kaptanlik gercekten iyi sacmalamissiz
Arda 18 yasında kaptan olmadı 23 yasında kaptan oldu onemlı olan lıder ruha sahıp olmaktır o zaten bu ozellıklere sahıptı Avrupaya gıttıkten sonra Arda nın ayagı yere basmadı kım oldugunu nerden geldıgını unuttu kendı hataları
 
Üst Alt