Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı


Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Lefter'i anmak için Villarreal maçına siyah bantla çıkmak istiyor. NTV Spor'a açıklamalarda bulunan milli oyuncu, eski takımı Galatasaray'a 'vefa' mesajı gönderdi.



Lefter için bir mesaj da Madrid'den geldi. Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Türk futbolunun ordinaryusu için duygularını, NTV Spor'da paylaştı.



Yıldız oyuncu, Lefter'e saygı için takımının Villarreal ile oynayacağı maça siyah bantla çıkmak için girişimde bulunduğu ifade etti.



Milli yıldız, Galatasaray'ın unutulmaz kaptanlarından Bülent Korkmaz üzerinden eski kulübüne vefa göndermesinde bulundu.



Arda Turan, Ankaragücü'nde yaşanan büyük kaosa da değindi.



ntvspor



Video
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



İbretlik(!)



etccpu.gif
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



Bir an için ardanın bu konu hakkında bir görüşü yok sanmıştım, açıklama yaptığını görünce inanılmaz rahatladım. Saolsun aydınlatmış tüm olayları.
 
Arda benim için bitmiştir diyenler



Ntvspora yaptığı açıklamadan sonra ( Arda Turan'dan sürpriz telefon bağlantısı - NTVSpor.net ) Arda benim için bir sıfırdır, bir daha bu kulübe geri dönerse kişisel olarak onun attığı hiçbir golde sevinmeyeceğim, tribüne çağırırken bağırmayacağım..



Bir insanda bu kadar kin olamaz, kendisine vefasızlık yapıldığı iddaa edilen Bülent Korkmaz, ki kesinlikle katılmıyorum, vefasızlığı kişiler yapar, kurumlar yapmaz, Galatasaray taraftarının yerine Bülent Korkmaz'ın yeri başkadır, O'nun yeri 3 4 sene Galatasaray takımında yalandan futbol oynamış, Kaptan olduğu zaman çocukca hareketlerde bulunmuş şımarık bir insanla, Galatasaray'a kazandırdığı eurolardan başka pek bir şey vermemiş verememiş anca kendisini yüceltmiş bir insanla kıyaslanamaz.



O'nu savunmak da sana düşmez Arda bey.



Gerekirse biz savunuruz, şahsım adına bugün maça gitmeyecektim ama Bülent Korkmaz geliyor diye gideceğim bu karda kışta..



Galatasaray seni olduğun hale getirdi, sen Galatasaray'ı kişisel gelişimin için kullandın, sen sensen Galatasaray sayesindesin, bu kulüpte oynarken ne kattın bilmiyorum bize, tartışılır, sen varken hep kaos vardı kulüpte, yüzde yüz eminim ki eğer kulüpte kalsaydın, Fatih Terim TD'lükten gider gitmez yine kendi ihtirasların için kulübü yokuşa sürecektin.



Kazandırdığın paralar için teşekkür ederim, zira benim gözümde Emre Belözoğlundan tek farkın budur
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



Kulubunden ayrildiktan sonra Galatasaray'a sallayan eski oyuncular listesine Arda da eklendi..



Galatasarayli yazar sallar, eski futbolcusu sallar, eski yoneticisi sallar..Bir kere de destek olun arkadas...!
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



seni koruyan ben bile sana kıl oldum düşün artık. her gün başka fiyasko konuşmaların ortaya cıkıyor.
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



ne çene varmış ya,bu klüp dediğin orda olmanı sağlayan klüptür ,ayrıca taraftar olmasaydı seni kim desteklerdi ulan.
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



Ulan acı konuşacam şimdi olmayacak..Hayvan bile ekmek yediği yere ihanet etmiyor.Bune patavatsız açıklamadır böyle.
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



Bu kendini ne sanıyor ya? Bu Klüpte dediği klüp Galatasaray Emre abisi gibi bu,şu mu oldu takımımız yavşak için? Embesilsin Arda Malın önde gidenisin.





Bu forumda hiç ceza almadım umarım bu posttan sonrada ceza almam. Haklıyım bu Arda Malında Yavşağında önde gidenidir...
 
Cevap: Arda'dan Galatasaray'a Vefa Mesajı



Kendisi ben Galatasarayın her şeyiyim modundaydı ki onsuz daha başarılı olduğumuzu ve onun adını bile anmadığımızı gördükçe triplere giriyor.
 
Üst Alt