Arda'ya protesto! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda'ya protesto!


Arda'ya protesto!

Galatasaray'ın Antalya'ya gelişi olaylı oldu! Bir grup taraftar, Arda'ya ve Ayhan'a sert tepki gösterdi!







Antalyaspor ile oynayacağı maç için Antalya'ya giden sarı kırmızılı takımı havaalanında bir grup kızgın taraftar bekliyordu. Taraftarların hedefindeki başlıca isimler ise kaptan Arda Turan ve Ayhan Akman'dı.



Sarı kırmızılı taraftarlar, Avusturya maçında oynadığı başarılı futbolla dikkat çeken ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Arda'ya öfkeliydi. Arda'ya yönelik olarak hakaret içeren tezahüratlar da yapan sarı kırmızılı taraftarlar, yıldız futbolcuya sert tepki gösterdi. Taraftarların Arda'ya "Liverpool ile gurur duy" diye bağırdığı da görüldü. Arda'nın Avrupa kulüpleri arasında Liverpool'u desteklediği biliniyor.



Bu arada kızgın taraftarlar aynı şekilde Ayhan Akman'a da sert tepki gösterdiler.







Galatasaray'ın Antalya kafilesinde şu oyuncular bulunuyor: Robinson Zapata, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Servet Çetin, Lucas Neill, Emiliano Insua, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş, Arda Turan, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Juan Pablo Pino, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Bogdan Stancu, Anıl Dilaver, Harry Kewell



Kaynak: (Ligtv.com.tr)
 

Ekli dosyalar

  • png.jpg
    png.jpg
    18.4 KB · Görüntüleme: 119
  • png23.jpg
    png23.jpg
    19.8 KB · Görüntüleme: 84
  • tgwifpng.jpg
    tgwifpng.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 85
Cevap: ARDA'ya Protesto..



neden arda?neden ayhan?diğerleri süper de bizim mi haberimiz yok?böyle protesto olmaz.isimler ayrılmamalı.ardayı küstürmek,10 yıl sana emek vermiş oyuncunu küstürmek iyi birşey değil.çok yanlış yapılıyor.
 
Cevap: ARDA'ya Protesto..



Bu tepkiyi umarım Galatasaray taraftarı göstermemişdir , eğer öyleyse gerçekten yazık .
 
Cevap: ARDA'ya Protesto..



Tebrik ediyorum, aferin. Aynen böyle devam etsinler. Güzel günler yakındır, ışığı görüyorum!!!
 
Cevap: Arda'ya protesto!



Ayhan'dan ne istediklerini anlamiyorum.



Ayhan isliklaniyorsa Kewell 10 kere falan isliklanmalidir.
 
Cevap: Arda'ya protesto!



fft16_mf374571.Jpeg




Böyle bir adam varken niye Arda'yi protesto ediyor bunlar ?? :eek:
 
Cevap: Arda'ya protesto!



Sahip çıkacaklarına yaptıkları işe bakın. Ayrıca ben kurgulanmış bir tepki olduğunu düşünüyorum. Sanırım Arda gerçekten gidiyor. Bir şekilde bıkkınlığı gözler önüne serilmek isteniyor gibi. Başka birşey düşünemiyorum. Yoksa durduk yere bu tepki neden?

Şu anda Arda'ya çok ihtiyacımız var. Bunu bile bile..
 
Cevap: Arda'ya protesto!



Benim Kendi yorumum



Yiğit Şardan ve Adnan Polat'ın Paralı Askerleri..



ASY 'deki Tribünleri unuttunuzmu? Birinde Sevgiseli Birinde ana avrat küfür vardı Arda TURAN'a... Arda Bu yüzden oynamıyordu.. Hiçbir Sakatlık 7 Ay boyunca sürmez arkadaş ya.. M.United'lı Valencia'nın ayağı kırıldı Takır takır top oynuyor.. Arda Polatın bittiğini gördü ve devam diyor..



Ha ba$ındakilerde önemli Biri kurt hoca Terimi Terim yapahn Bülent ünder!

Diğeri Büyük Kaptan Cüneyt Tanman.. Bu maçtaki Galatasaray'ı izleyin aradaki Farkı görün..
 
Cevap: Arda'ya protesto!



Sporda şiddet yasası çıktı, şu hale bak. Protestonun yeri havalimanı değil. Bu tip şeylere bir çözüm bulunmalı. Galatasaray atkısı takıp oraya giden 30 kişi her şeyi yapabilir...
 
Cevap: Arda'ya protesto!



Oyun bunlar. Gerçek Galatasaray taraftarı gidip futbolcuyu protesto etmez. Sorunun nerede olduğu belli. Oradaki bir avuç embesil, provokeye gelmiş. Parayla her renk formayı giydirebileceğiniz adamlar yani.
 
Cevap: Arda'ya protesto!



Ayhan umursamaz hareketleri ve Kırmızı görünce gülmesi,Yaptığı hareketler dolayı çok tepki alıyor.."BAM" diye kim büyük pankart açarsa helal olsun diyecem..Yav sanalda o kadar sallıyorlar..bir tane BAM'a tepki yok..Tepki gösterincede medya anlamıyor..
 
Üst Alt