Arda'ya Sneijder'in Maaşı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda'ya Sneijder'in Maaşı!


779364.jpg


Cim Bom’dan Arda Turan çıkarması... Futbol direktörü Cenk Ergün’ün, “Transferde bir sürprizimiz olacak” diyerek işaret ettiği 30 yaşındaki futbolcu için Sarı-Kırmızılı idareciler bu hafta İspanya’ya çıkarma yapacak. Özellikle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in takımda görmeyi çok istediği Arda’dan söz aldığı, bu nedenle Barcelona’nın ikna edilmesi halinde bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade ediliyor. Galatasaraylı yöneticiler de Barcelona’nın kapısını kiralama teklifiyle çalacak.

Barça’da hareketli günler

Cim Bom’un hedefi, Arda’yı 1 sezon oynattıktan sonra bonservisini almak. Ancak şu sıralarda İspanyol devi de transferde hareketli günler yaşıyor. Bu nedenle Galatasaray cephesi cevap için acele etmeyecek. Buna karşın Sarı-Kırmızılılar bu transfere oldukça pozitif gözle bakıyor. Arda’nın yuvaya dönmesi halinde, kaptanlık pazubandının kendisine verilmesi de gündemde.

En yüksek ücret Arda’ya

Ayrıca anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda, takımdaki en yüksek maaşın Arda’nın hesabına yazılması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun yıllık 4.5 milyon Euro civarında bir ücret talebinde bulunduğu bildirildi. Bu da Wesley Sneijder’in ayrılmadan önce Galatasaray’dan kazandığı parayla aynı seviyede.

Fanatik
 
Baska takima bela olsun bize arda bu saatden sonra hikaye hele 4.5 milyon euro imkansiz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Arada sırada işler kötü giderken şimşekleri üzerine çekecek oyuncu lazım Arda bu tanıma cuk diye oturuyor. Hemen gelsin başlasin. Yerli oyuncumuz kalmadi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
trol ya da değil arda'yı isteyen mesaj sahiplerine epey yüklü ( ! ) sözlerim olacaktır dua edin de bu hantal gerzek başımıza bela olmasın !
sosyal medya hesaplarından buralardan arda'ya talep var biz de alalım diye düşünce oluşmasına katkıda bulunmamış olmayasınız inşallah.
 
Arda 25 inde yokken o genç yaşında takımın köküne dinamit koyan patlatan adam.. Yerli arkadaşlarımıza paraları yatmamış Lincoln orda helikopter bakıyo.. Takımda biz koşuyoz o parayı alıyo vs vs..
Şimdi artık daha da güçlü güçlü Türkiye için arda da daha güçlü malum .. Ortalığın anasını beller ne belhanda kalır ne maicon takımda ..Selçuk kankası ve beyefendinin seçeceği himayesine alacağı bilimum yerliler takımda kral o haoca gitsin başkası gelsin o başkan gitsin başkası gelsin..

YOk biz almaayalım güzelce oynasın avrupada
 
Sneijderin 200 midye yediğini duydunuz mu ?

Arda yedi ve bu sezon çok enerjik ondan bir patlama bekliyorum.. Gelirse patlamasını en önden izlemek için arenaya gideceğim..

Umarım benim olduğum tribüne doğru gollerini patlatır bende arkama yaslanıp keyfini çıkarırım..
 
O zaman gelmez ki, ilgi manyağı bir herif. Adam olduğunu ayda bir ortaya koyması gerekiyor.

Gsc App
 
Son düzenleme:
Sayın Galatasaray yöneticileri burayı eğer takip ettiriyorsanız lütfen bir galeyana gelipte Arda'yı transfer etmeyin. Taraftarın büyük çoğunluğu bu transfere karşı. Sakın Fb medyasının gazına gelip böyle bir hata yapmayın ve takımın içine bir el bombası bırakmayın.

Arda bu takımı yavaşlatır, huzuru bozar, Türk - yabancı guruplaşmasını başlatır, kendi çöplüğüm ayaklarına takımdaki birlikteliği dağıtır, Fb medyasına sürekli malzeme verir. Lütfen geçmişinize bakın tarihinizden ders alın bunu yapmayanlar tekrar tekrar aynı hataları yapmaktan öte gidemezler !!!
 
Sayın Galatasaray yöneticileri burayı eğer takip ettiriyorsanız lütfen bir galeyana gelipte Arda'yı transfer etmeyin. Taraftarın büyük çoğunluğu bu transfere karşı. Sakın Fb medyasının gazına gelip böyle bir hata yapmayın ve takımın içine bir el bombası bırakmayın.

Arda bu takımı yavaşlatır, huzuru bozar, Türk - yabancı guruplaşmasını başlatır, kendi çöplüğüm ayaklarına takımdaki birlikteliği dağıtır, Fb medyasına sürekli malzeme verir. Lütfen geçmişinize bakın tarihinizden ders alın bunu yapmayanlar tekrar tekrar aynı hataları yapmaktan öte gidemezler !!!
Sn. Mert Mert, Galatasaray'ın imdadına bir Superman gibi yetiştiniz.

Gsc App
 
arda iyi oyuncu katki saglayacaktir, düsmanlik yapmayin adam sapina kadar herzaman bizim ismimizi en yüksekte tuttu, 13mio euro kazandirdi, türkiyenin yetistirdigi en büyük yetenek tabiki magazinsel olur, gelsin yuvasi burasi emre b. gibi kacmadi baska takimlarin kicini yalamadi!
 
Arda'nın gelmesi ile kulübün iç dinamikleri bozulur. Saçma sapan tavırlarla hep gündemde kalır muhtemelen. Hiç İstemiyorum gelmesini


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Elano'ya, Kewell'a göz göre göre, bile isteye, pas vermeyişini hatırladınız mı? O seneyi nasıl mahvettiğini. Keita'yı futboldan bezdirdiğini. Takımı nasıl sabote ettiğini.
Sonra sene sonu gideceği açıklanınca kimsenin üzülmeyip aksine futboldan anlayan herkesizin oh be dediğini.
Hakikaten bu gider gitmez takımın sanki üstündeki tüm yükü atmış gibi yükselişe geçip iki sene şampiyon olduğunu?

Bunların tekrar yaşanmama ihtimali sıfırdır. Bunlara razıysanız Arda gelsin.
 
benim anlamadigim bir sey var , demba ba , sow gibi orneklerde , kisa sure once 10+ milyon eurolara satilan adamlarin bedava veya komik bedellerle geri alinisini klup adina buyuk basari ,hatta o denli ki , kara para aklama gibi yorumladiniz , ben sessiz kaldim , olabilir de olmayabilir de dedim

peki cok kisa sure once 44 milyon euro bedelle takim degistirmis bir oyuncunun bedavaya yakin bir meblag ile gelmesini neden mantiksiz bulursunuz ?

mesela modric 44 milyon euro ya madridden atiyorum arsenale gecse , 1 sene sonra istemez misiniz 2 milyon euro ya ?

yine isimlere gore konusulmaya baslaniyor , yerli oldugunda hemen bir aaauwww

ardanin bir onceki bonservisi , bu transfer sezonunda alinan tum oyuncularin bonservis toplamindan fazla ve burun kivriliyor

hakkaten enteresan
 
Takım içi gruplaşma yaptirmayacagini bilsem fitim de çocuk ahlaksız yapacaktır.

Ayrıca bu haberler terim gelmesin diye çıkıyor. Arda falan gelmez.
 
Arda'nın iyi bir futbolcu ve Galatasaray'lı olmadığını iddia eden yok bunu hiçkimse söyleyemez. Takımda olsa eğer barçadan birşeyler kaptıysa sol kanada büyük katkı da sağlayabilir.

Fakat benim yaşım Arda'nın takımımıza ne kadar zarar verdiğini görmeye imkan verdi. Bu onun egosu, kişiliği ve inatçılığının etkisiyle kendisini bilerek ya da bilmeyerek takımdan büyük görmesine yol açtı. Öyleki işi takımının puan kazanmasına mani olmasını dahi göze alarak müsait durumdaki arkadaşlarına pas atmamaya kadar getirdi.

Yani bu gözler bunları gördü ve bu hafıza bunları hatırlıyor. Elano, Lincoln gibi dönemin çok şey beklenen futbolcuları pasifize edildi.

Kısacası altyapıdan da gelseniz Ali Sami Yen'in öz torunu da olsanız burası sizin çöplüğünüz değil olamaz da.
 
Son düzenleme:
Arda eskiden de medyatikti, eskiden de saçmalardı ama adamın futbolunu etkilemiyordu bunlar. Şimdi öyle bir hal aldı ki karakteri futbolunun önüne geçti, kendisini ihtiyacı olmadığı konumlara getirmeye çalıştı. Euro 2016'daki hala tam bilmediğimiz muhabbetler, sonrasında Fatih Hoca'yla küsmesi, uçakta adama saldırması, üstüne Milli Takımı bırakmasıyla artık önüne geçilemez bir saçmalama döngüsüne girdi. Herif hala medyanın kendisiyle neden uğraştığını anlayamıyor, hala nerede çenesini kapatıp tamamen işine odaklanması gerektiğini bilmiyor. Bu saatten sonra da öğrenmez artık.

Barcelona'da kendisini toparlasın yine iyi kötü oynar, yurtdışındaki her takımda oynar ama bu saatten sonra bize en ufak bir katkı verebileceğini sanmıyorum.
 
Son düzenleme:
Üst Alt