Arsenal, Arda'ya Talip! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arsenal, Arda'ya Talip!


arda-turan-dan-forma-jesti-maganda-kurbani-gence-gonderdi-1490007132.jpg


İspanya Ligi’nde (La Liga) Barcelona forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Arda için Arsenal’in devreye girdiğini yazdı.Ada’nın önde gelen gazetelerinden biri olan Times’ın haberine göre ;

Arsene Wenger’in çalıştırdığı Arsenal, Arda Turan için transfer teklifi hazırlığı yapıyor. Öte yandan Topçular’da Mesut Özil ve Alexis Sanchez’in ayrılma ihtimali olduğu ve Arda için Barcelona’ya 25 milyon pound civarında bir teklif yapılacağı belirtildi.

Bu sezon Barcelona’da 29 maçta 13 gol atıp 7 asiste imza atan Arda Turan’ın Çin’e transfer olacağı da konuşuluyor.

Ancak Arda Turan, “Sadece Çin değil, birçok iddia çıkıyor hakkımda. Ama gerçek olan tek şey; Ben Arda Turan olarak Barcelona’da çok mutluyum ve kontratımın sonuna kadar da bunu devam ettirmek istiyorum. Burada kalmayı düşünüyorum. Onun haricinde de başka bir şey yok. Bir şey olursa zaten kulüp de bunu değerlendirir ama bu konularla ilgili kişisel fikrim tamamen bu” diye konuştu.

AJANSSPOR DIŞ HABER
 
premier ligde top oynayamaz oranın temposuna ayak uyduramaz premier lig çok ayrı bir olay şimdi diyeceksiniz ki mesut oynuyosa ardada oynar ancak mesut ile arda arasında ciddi teknik ve zeka farkı var.
 
Bize gelmesin de isterse Mars da oynasın. Wenger zaten sever böyle vasatları.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Bu iğrenç adamı foruma taşımayınız. Zaten kendisini içerik farketmeden her türlü sitede görüyoruz.

tapatalk
 
ahmet bulut gibi menajeri varken arsenal'e de transfer olur koca kafa.böylesine 100 yılda bir gelen bir starı wenger kaçırmaz zaten!!
 
Üst Alt