Arsenal FC Takip Başlığı - Sayfa 67 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arsenal FC Takip Başlığı


Özilin mikiteryanın ve abumeyang denilen herifin emeklilik yaşı gelmiş anlaşılan. önümüzdeki sezon çin, katar, türkiye gibi 3. sınıf ülkelere deh edilirler
 
Hasret:NEDEN MESUT. . . VEYA GERÇEK Mİ BU OLANLAR. . . SN CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEĞİ VE DAHA SONRA ONUN SPORCUYA DESTEĞİ. . . YAPTI İSE KENDİNİ ZARARINA. . . KİMİN MAĞDURİYETİ İLE İLGİLİ SAHİP ÇIKSA. . . DEVLET MİLLET ADINA ONU KORUSA. . . O KİŞİ VE YA O İŞ İLE İLGİLİ NASIL BİR İTİBARSIZLAŞTIRMA YAPARIZIN ÇABASINA GİRENLER. . . SİZ YENİ DEĞİLSİNİZ. . . HABERİ ARAŞTIRIN. . . GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. . .

Hasret hanfendinin konuyla ilgili yorumu beni derin düşüncelere sevketti.
 
Arsenal açıklama yapacaktı.Yaptı mı? Bir de içlerin de 19 yaşında bir velet da varmış yazık oldu diyeceğim de kendi etti kendi buldu.
 
Arsenal 22 maç yenilmeden efsane gidiyordu ama ne olduysa meşhur parti fotolarından sonra oldu..

Takım gittikçe tepetaklak oldu. Derbide Tottenham'ı adeta ezmişlerdi. Herkes mutluydu ama eski Arsenal geri döndü. Mesut krizi iyice ayyuka çıktı. Ramsey gibi isim bedavaya Juve'ye gidecek.

Savunma hala rezil. ManU gerilerden gelip puanları eşitledi.
 
Mesut'u yollayıp iyi bir kanat oyuncusu lazım. 4-4-2 ile Lacazatte-Auba ikilisini daha iyi beslemek lazım. Mesut artık bu seviyeden uzak.

Nicolas Pepe deniyor mesela. Güzel hamle olur. Beklerde sorunlu. Oraya da biraz yama lazım.
 
Arsenal, Brezilya’nın Ituano takımından 18 yaşındaki ofansif sol kanat Gabriel Martinelli’yi 6.7 M€ bonservis bedeliyle kadrosuna kattığını açıkladı.
 
Üst Alt