Arsene Wenger: "Kontratıma sadık kalmak adına tüm dünyayı geri çevirdim!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
skysports-arsene-wenger-arsenal-stoke_4078167.jpg

Ada basını tarafından sürekli gündeme getirilen ayrılık iddiaları, tecrübeli menajeri bıktırdı.

Premier League'de bu sezon da beklenen performansı ortaya koyamayan ve son olarak İngiltere Lig Kupası finalinde Man.City'ye 3-0 mağlup olan Arsenal'da menajer Arsene Wenger'in geleceği bir kez daha tartışma konusu oldu. Londra ekibiyle bir sezon daha kontratı bulunmasına karşın kulüp yönetiminin tecrübeli menajerle bu sezon sonunda yolları ayırabileceği iddia ediliyor.

Ada basınında yer alan bu tip haberler sonrası Wenger'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Takımdaki geleceğinin şu an kendisini en az kaygılandıran şey olduğunu belirten Fransız teknik adam, "21 yıldır Arsenal'ın başındayım. Bu kulüple kontratıma sadık kalmak adına tüm dünyayı geri çevirdim. Ancak hâlâ bu tarz sorulara cevap vermek zorunda kaldığıma hayret ediyorum." diye konuştu.

1996 yılında Arsenal'ın başına geçen Arsene Wenger, geçtiğimiz sezonun sonunda kazanılan FA Cup şampiyonluğu sonrası Londra ekibiyle sözleşmesini 2018-19 sezonunun sonuna kadar uzatmıştı. 68 yaşındaki menajerin yönetiminde ilk kez geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edemeyen Arsenal, bu sezon da çıktığı 27 maçta topladığı 45 puanla Devler Ligi potasının 10 puan gerisinde yer alıyor.

Eurosport

 
Reis senin özelinde demiyorum da,şu looser kelimesi çok yanlış kullanılıyor.Loser o,looser gevşek demek.Ha zaten gevşek anlamında kullandıysan bilemem. :asd:
Yok ya gevşek demem de, çok sünepe bir tip, nasıl tutuyorlar bunu o kadar potansiyeli olan bir kulüpte şaşıyorum, mal bu İngilizler.

Yanlış kullanmışım hocam bilerek 2 o yazmadım, teşekkür ederim düzelttiğin için :D
 
Böyle rezil bir adamı nasıl hala takımda tutabiliyorlar aklım almıyor, özellikle de 2010'dan sonraki yıllar için söylüyorum.
 
Genç biriydim bu geldiğinde çoluk çocuğa karıştık. 20 seneye kalmaz dede olurum. Bu Wenger hala orada, bırak artık be adam koca Arsenal ne hale geldi.
 
Üst Alt