# Artem Dzyuba | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Artem Dzyuba


Oynadığı kulüp: Spartak Moskova

Doğum tarihi: 22.08.1988

Doğum yeri: Moskova/Rusya

Yaş: 23

Boy: 194cm

Mevki : Santrofor (kanat)



Artem+Dzyuba+FC+Rostov+v+FC+Spartak+Moscow+Csjq-JbDoUMl.jpg






Baros'un kotu performansini goz onunde bulundursak devre arasi yeni bir santroforun gelmesi sart. Devre arasinda oyuncusunu satacak takim bulmak zor. Heleki kalite-fiyat orani iyi olan bir oyuncu. Benim aklima gelen, ve transfer onerilerinde birkac kez yazdigim isim Artem Dzyuba. 1,94 boyunda dev santrofor ayni zamanda kanatlarda gorev yapabiliyor.



Rusya milli takimi oyuncusu olan Dzyuba'nin Spartak'ta kendi mevkisinde oynayan bircok iyi oyuncu var. Santrofor bolgesinde Emenike, Ari ve Welliton gibi oyuncular varken, kanatlarda MccGeady ve Kombarov gibi adamlar gorev alabiliyor. 2010'un sonuna kadar Tom Tomsk'a kiralanmis olan Dzyuba orda 23 macta 10 gol atabildi.



Gectigimiz sezon Avrupa Ligi maclarinda Porto'ya attigi golde nasil bir oyuncu oldugunu gostermis oldu. Fizik acidan cok ustun olmasina ragmen, o fizik yapisina gore cok iyi bir teknigi var ve gayet hizli bir oyuncu. Iki ayaginida kullanabiliyor, hava hakimiyeti iyi. Artem'i hic izlememis olan arkadaslar eminimki adasi Artem Milevskyi'i izlemistir. Oyun stili Milevskyi'ye cok benziyor. Aynen Milvesky gibi ayaklarina hakim, fizik cok guclu olan Dzyuba cok iyi bir duvar olusturabiliyor. Kanatlari oynatabilen bir santrofor gorunumu ciziyor.



Hem 4-3-3, hem cift santrofor'da cok etkili olabilecek bir oyuncu. Stili ligimize cok uygun, genc ve Ruslarin Baros sevdasini goz onunde bulundurursak, almasi zor olmayacak bir oyuncu.



0:59 Porto'ya attigi gol.

[video=youtube;c5riayEtToU]https://www.youtube.com/watch?v=c5riayEtToU[/video]
 
Cevap: # Artem Dzyuba



Adnan Sezgin transflerinden sonra boyle bir supheye dusmen normal.



Ama yok, ben onersemde kulup almiyor reis :lol:
 
Cevap: # Artem Dzyuba



Biraz göz attım burdaki ve netteki bilgilere tam Türkiye ligi için yaratılmış bir oyuncu.
 
Cevap: # Artem Dzyuba



Genc Elmander.

[video=youtube;esTtHfi2YWg]https://www.youtube.com/watch?v=esTtHfi2YWg&feature=related[/video]
 
Cevap: # Artem Dzyuba



Bi kere izledim ben bu adami. Gecen sezon CSKA macinda olmasi lazim, gol atmisti hatta. Fizigine karsin oldukca da atik bir oyuncu.
 
Üst Alt