# Artur Boruc | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Artur Boruc


Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray Yönetimi'nin Artur Boruc'u gündemine aldığı öğrenildi.







fft1mm1438545.jpg







Bülent Tulun’un 31 yaşındaki file bekçisinin şartlarını öğrenmek için kulübü Fiorentina ile temasa geçtiği belirtildi. Geçen sezon başında İtalyan ekibine gelmeden önce İskoçya’da Celtic forması altında 5 yıl geçiren Polonyalı kaleci, 46 kez de milli takımda görev aldı. Boruc’un 5 milyon Euro civarında olan bonservis bedelinde indirim yapabilmek için pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.



Fanatik
 
Cevap: #Artur Boruc



Frey olur Boruc olur farketmez.Bizim kaliteli bir kaleciye 4 senedir ihtiyacımız var.Hangisi gelirse gelsin benim için farketmez.
 
Cevap: #Artur Boruc



Onur İnce: ''Yok konuya gidin yorum yazın diye zorlamıştım.Milleti kesmedi Boruc ''





Alla alla. Neden zorladın ki? Onur bırak bu ayakları. Var sende bişeyler.;) Zorlamazsın sen böyle durup dururken. Sanki Gscimbom duyuru yaptı da bir konu hakkında gidin bakın der gibi. Ne alaka. Hadi hadi at bana özelden mesaj. Valla söylemem kimseye :)



Yazdım sana Transfer Nöbeti'nde bunu cevap yazmadın. Sallama beni. Harbiden nedir durumlar. Paranaoyak mı oldum acaba
 
Cevap: #Artur Boruc



boruc ve frey iyi ama ortası olmayan kaleciler.maç içinde kritik dakikada taffarel'in uefa finalinde kurtardığı gibi top çıkarır 90.dakika sivasspor'lu korcan'ın yediği gibi gol yer.kararsızım frey ve boruc hakkında
 
Cevap: # Artur Boruc



Boruc muthis bir kalecidir. Hayatımda gorduğum en iyi 5 kaleciden biridir kesinlikle. Gelme ihtimali varsa 1 saniye tereddüt dahi etmemeleri ve bu adamı almalarını isterdim.
 
Cevap: # Artur Boruc



Ara sıra sapıtır ama Kameni'den, Romero'dan daha az sapıtır. Haberde 5m euro geçmiş hadi ya, adam zaten celtic'den 3m euroya geldi sanırım ne 5m eurosu? 2-3m euro anca verilir bonservisine, 5-6m euro verip deli Romero'yu almaktansa 2-3 verir Boruc'u alırdım.
 
Cevap: # Artur Boruc



Boruc bence Frey'in sakatlanma potansiyeli düşünüldüğünde daha önceki tercih bile olabilir.
 
Üst Alt