Asamoah: "Bonservisimi verin, gideyim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Asamoah: "Bonservisimi verin, gideyim"


Asamoah-and-Juve-still-on-top-pic.jpg

Feghouli için gün sayan Aslan, sol bek sorununu çözmek için de son virajda. Galatasaray, Asamoah için 7 milyon euro istemeyi düşünen Juventus kulübü ile ciddi bir pazarlığa girişecek.


Juventus'ta yedek kalacağını düşünen Asamoah, Juventus yönetimine "Bu kulübe başarıyla hizmet ettiğime inanıyorum. 1 yıllık kontratım var, bonservisimi verin gideyim" dedi.

Büyük bir gizlilikle yürütülen transfer Türk ve İtalyan medyasına sızınca Juventus yönetimi oyuncudan bonservis kazanmak için fikir değiştirdi. Juventus’a yakın Tuttosport gazetesi, Atalanta'dan Spinazzola transferi gerçekleştiğinde Asamoah ile yolların ayrılacağını yazdı.

Sabah
 
1.6 alıyordu galiba juveden.İtalyada maaşlar çok düşük.Bu ligden transfer yapmak lazım hem maddi hemde sertlik olarak bize uygun bir lig.
 
Gelmek istemesi mantıklı...28 yaşına gelmiş 3.5 falan önermişizdir iyi para Serie Aya göre..Üstelik işin diğer boyutunda Juve başarılı olsa da as takımın bir parçası değil ..Neymar bile koca Barcayı bırakıp amaçsız PSGye gitti sırf Messinin gölgesinde kaldığı için.. Bu tip transferleri sadece parasal olarak düşünmemek lazım..Asamoah düzenli oynayacağı bir takımın temel taşlarından biri olmak istiyor anlaşılan
 
Üst Alt