# Asamoah Gyan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Asamoah Gyan


Forvet arayan G.Saray; Ganalı ve Rus yıldızlar için girişimlere başladı Fatih Terim'in 'A Planı' yani kafasındaki ilk isim Forlan... Ancak Uruguaylı bir türlü ikna edilemeyince Asamoah Gyan ve Andriy Arshavin öne çıktı..



Felipe Melo'nun transfer edilmesiyle yüzü gülen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, forvet hattına da takviye yapılmasını istiyor. İmparator'un bu bölge için 'A Planı' yani kafasındaki ilk isim Diego Forlan. Ancak Atletico Madrid ile prensip anlaşmasına varılmasına hatta yıllık 6 milyon euro teklif edilmesine rağmen, 32 yaşındaki Uruguaylı oyuncu, G.Saray'ın önerisini kabul etmedi.





SUNDERLAND'DA OYNUYOR

Forlan, Atletico Madrid ile olan 2 yıllık sözleşmesinin dolmasını bekleyeceğini çünkü Madrid'de yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Terim yine de Forlan için bir kez daha girişimde bulunulmasını bekliyor ama Sarı-Kırmızılılar, başka transferler için uğraşıyor. G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile Başkan Ünal Aysal'ın sportif danışmanı Bülent Tulun; Sunderland'de forma giyen Ganalı Asamoah Gyan ile Arsenal'in Rus yıldızı Andriy Arshavin için girişimlerde bulunmak üzere İngiltere'ye hareket edecek.



ARSHAVİN BİRAZ ZOR GİBİ

Forlan olmazsa G.Saray'ın forvet için ilk tercihi Gyan... 2010 Dünya Kupası'nın yıldızlarından birisi olan 25 yaşındaki Ganalı forvet, geçtiğimiz sezon baışnda F.Bahçe'nin de gündemindeydi. Ancak Premier League'de oynamak isteyen Asamaoh Gyan, İngiliz Sunderland'in teklifini kabul etmişti.



Gyan geçen sezon 31 maçta 10 gol kaydetti. Arshavin transferi ise zor gibi... Hem yüksek bonservis bedeli hem de Arsene Wenger'in 'katı' tutumu nedeniyle G.Saray'ın Rus yıldızı alması zor. Fakat yine önümüzdeki hafta Andriy Arshvin için Arsenal'in kapısı çalınacak.



Kaynak : Spor: G.Saray'ın listesindeki iki yıldız isim haberi, Galatasaray, Gyan, Fatih Terim, Forlan, Atletico Madrid, Süper lig
 
Cevap: # Asamoah Gyan



Bu adamı çok beğeniyorum. Hem kanatlarda hem forvette oynar. Alınırsa çok büyük katkı sağlar ama alınması çok zor.
 
Cevap: # Asamoah Gyan



İyi adam ama herkesin beklediği "striker" değil.Stili Diego Milito gibi,ceza sahası önünde dolaşan ve defansın arkasına sızarak aldığı topları net vuruşlarla gole çevirebilecek bir adam lazım.
 
Cevap: # Asamoah Gyan



muslera dan sonra gyan da gelirse tebrik eder ve transferlerin bu şekilde olmasının anlaşılmasından dolayı mtlu olurum



25-26 yaşında ve cıkışa geçen adamlar alınmalı



bende de dahil beğenilmeyen cana bide geldiği fiyata gitti



ben çok istiyorum gyan ı
 
Üst Alt