Asamoah Transferi Rafa Kalktı, Yeni Hedef Lucas Digne! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
110120180927235767094_2.jpg

İtalyan ekibi Juventus'un inadı yüzünden Asamoah transferini bitiremeyen Cimbom, Barça'da forma giyen Lucas Digne'ye göz dikti. Teknik Direktör Fatih Terim'in bu mevki için ısrarcı olması yüzünden gecesini gündüzüne katan sarı-kırmızılı kulübün transfer ekibi, İtalya seferinde Juventus'tan beklediği Asamoah yanıtını alamayınca rotayı İspanya'ya çevirdi.

Katalan devine, forma şansı bulmakta zorlanan Fransız futbolcusu Digne için kiralama teklifi yapılacak. Barcelona'dan yıllık 2 milyon Euro kazanan 24 yaşındaki yıldız ismin düşük maliyeti de bu transferin önünü açacak.

Roma ve PSG gibi önemli kulüplerde de oynayan Lucas Digne, sürati ve top tekniği ile dikkat çekiyor. Hâlâ yüksek bir piyasa değerine sahip genç futbolcuyu bonservisi ile almanın zor olduğunu bilen Cimbom, sezon sonuna kadar kiralama teklifini Barcelona kulübüne iletecek.

Katalan ekibine yakın medya kaynaklarına göre maksimum 1 milyon Euro bedelle futbolcunun kiralanmasında sorun yok. Galatasaray, Digne'ye bir sezonda kazandığı net ücret olan 2 milyon Euro'yu yarım sezon için teklif ederek bu transferi noktalamak istiyor.

Açık Mert Korkusuz
 
Digne dediğiniz oyuncu nereden baksan 15-20M en az. Asamoah ne kadar zorsa Digne 2 katı zor. Bana göre Evra'dan başka kimse gelmez üst düzey.
 
Keşke kiralanabilse oyunumuza tek başına tempo katar. Bütün koridoru kullanır. Harika bir transfer olur


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt