Asamoah Transferinde Girişimler Sürüyor İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
844344.jpg

Juve’nin ilk teklifi geri çevirmesi ve Fatih hocanın, “Olma ihtimali zayıf” sözüne karşın Galatasaray’ın Asamoah girişimi sürüyor.

Sarı-Kırmızılılar’ın sol bekteki ilk alternatifi olan Kwadwo Asamoah için Galatasaray ve Juventus arasında kıran kırana pazarlık var. İtalyan kulübü, Galatasaray Yönetimi’nin 1.5 milyon Euro’luk ilk teklifine olumsuz yanıt verdi.

Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim de Ganalı futbolcunun transferiyle ilgili, “Olma ihtimali zayıf” ifadesini kullandı. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu transferden vazgeçmiş değil.

Juventus’a önümüzdeki günlerde bir teklif daha yapılacak. Galatasaray’ın 2-2.5 milyon Euro civarında bir bonservis karşılığında bu işi bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Asamoah, şu sıralarda istediği kulüple anlaşma hakkına sahip.


Fanatik
 
Asamoah gelmek istiyorsa ön sözlesmeyi yapardi bu sekilde eline büyük koz gecerdi. Juve biz oyuncu ile sözlesmeyi yaptik ya simdi 2 milyonu kabul et yada sezon sonu bedava alacagiz tehtiti yapilirdi ama asamoah ali cengiz oyunu pesinde gelmeyede niyeti yok

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Kapansın artık şu Asamoah haberleri ya, bıktık. Gelmiyorsa gelmesin, bu adam yüzünden ligin başında son dk da Lato alındı, şimdi yine bi son dk kazigi yicez bunun yuzunden. Cok gelmek isteseydi ne yapar, ne eder juveyi ikna ederdi. Artik haber bile edilmesin.
 
Üst Alt