Asamoah'ta Flaş Gelişme! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5274785.jpg


Uzun bir süre Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kwadwo Asamoah'ın durumunda sürpriz bir gelişme yaşandı! Ganalı sol bekin, Inter ve Milan'a önerildiği ortaya çıktı.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Ganalı sol bekin menajeri Federico Pastorello, Juventus ile sözleşme yenileme görüşmeleri yapan Asamoah'ı Milano ekipleri Inter ve Milan'a önerdi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah'ın, sözleşme yenileme görüşmelerini hızlandırmak istemediği kaydedilirken, Ganalı oyuncu için Galatasaray defterinin ise kapandığı vurgulandı.

Ajansspor
 
Nagatomo bu performansının üzerine biraz daha bir şeyler eklerse o kalsın. Bıktım bu adamdan.

Medya da çok saçmaladı. Şampiyon olamazsak 3 üründen 1 ini bile alamayız. “Yaz gönder okuyan olur” mantığıyla haber yapıyorlar !


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
5255249.jpg

Galatasaray'ın yaz aylarından bu yana transferdeki gözdesi olan Kwadwo Asamoah'ın, İtalyan devleri Milan ve Inter'e önerildiği iddia edildi.

Galatasaray, uzun süren sol bek arayışlarından sonra Inter'den Yuto Nagatomo'yu kiraladı ancak sezon sonunda sarı kırmızılılar Kwadwo Asamoah için girişimlerini sürdürmek istiyor.

Calciomercato'nun haberine göre Inter'in, sezon sonunda orta saha ve hücumunu güçlendirmesi bekleniyorken, takviye yapılacak ilk mevki savunma olacak.

Sezon sonunda Juventus ile sözleşmesi sona erecek olan Kwadwo Asamoah, menajeri Federico Pastorello tarafından Inter ve Milan'a önerildi.


Inter yakın ilişkileri nedeniyle Pastorello'ya teşekkür ederken, teklifi de değerlendirmeye aldı.

Goal
 
30 yaş üstü ilerde satamayacağın adamlara senelik 3-4 milyon euro maaş verme sarmalından çıkmak lazım. Bruma, Telles, Badou sırf üçünden kaç para kazandık, düzgün yönetim olsa daha da kazanırdık.
 
Ya biri vardı kesin yazın burada diyordu. Hatta ön protokol olayında bakın gördünüz mü havalarına girmişti. Ben de tam tersini iddia ettim. O adamı bize yedirmezler yazın. Devre arasında olacaksa olacaktı. Yazın Asamoah gibi bir adamı bedavaya Galatasaray’a mı bırakacaklar? Al işte İnter’e Milan’a önerilmeye başlanmış. Elbet birine gider.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt