Asıl Lig Şimdi Başlıyor - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Asıl Lig Şimdi Başlıyor


Evet negatifleri ifsa edelim. Hevesi cabuk kirilan ahbabim Hido sasirtmadi. BEY aslinda rasyonel yazan bir adam gibi gozume carpmistir ama mesajlarini inceledim Marcao takintisi hosuma gitmedi yakin takibe aldim. Ustadin seken nadir tahminlerinden olmus diyebiliriz. Mehmet Ocak yine hocaya falan sovmus mesaji editlenmis.




Gercek buyuk usta:hat:

Puan farkı yine o seviyeye düşsün yine o deplasmanların alayını kazanırız.O deplasmanlardan kaç puanla çıkacağımızı puan farkının kaç olacağı belirleyecek.
 
Geçen yıl hakkımı yedirmem her zaman şampiyon olacağız dedim, son 9 haftada hangi maçlarda kaç puan kaybedeceğimizi dahi tutturdum.

Sen bakma bu yıl ilk devredeki kayıplara rağmen 2. yarıya hiç fena başlamadık aslında.Sıkıntı,Başakşehir 8'de 7 ile başladı.

Puan farkı bir türlü 6'dan aşağı inmedi haftalardır.Tek maç bandına bir gelse,yine geçen seneki gibi basıp gideceğiz de,o havayı yakalayamadık bir türlü.
 
Bu sezonun Mancini'li sezon gibi olacagi devre arasi belliydi. Bir kapanir gibi olacak yine acilacak falan filan. Yine bir dolu transfer. Gol atmakta zorlanan bir forvet. Arada bir iki farkli galibiyet aliriz. Basak'i da yeneriz ama ikinci oluruz. Bunun inanmayla degil tecrubeyle sabitlenmis olmasiyla ilgisi var. Nitekim o donemde fenerin saibeli maclarini hatirlayin. Ayni sey basaksehir icin de gecerli. Ligin ikinci yarisinda hic bir galibiyetleri yok ki suphe uyandirmasin. Feneri yenip kumeye dusurelim. Bu da bir kazanctir.
 
Üst Alt