Asit Yağmuru Geliyor! 20-28 Mayıs | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Asit Yağmuru Geliyor! 20-28 Mayıs


Türkiye’de ve bölgemizde İnternette dolaşan bilgilere göre 20 ile 28 Mayıs 2011 tarihleri arasında yağacak olan yağmurlarda ‘Yüksek Oranda Asit’ içermesi nedeni ile ülkemizde ve bölgemizde ciddi önlemler alınması istendi.



ABD uzay üssü NASA’nın “Yağışla ilgili Okyanus ötesinden, NASA’dan bir uyarı sanal ortamda geziniyor” uyarısı tüm internette dolaşmaktadır.



Bu konuda ABD uzay üssü NASA’nın kendi ülkesindeki birimlere önemli açıklama yaptığı bilgisine göre diğer ülkelerde de bu hassasiyetin gösterilerek acil önlemlerin alınması istendiği belirtildi.



Yağacak olan normal yağmurların ‘Yüksek Oranda Asit’ içermesi nedeni ile ciddi uyarılarda bulunan yetkililer, asit yağmurlarının cilde teması halinde ilerde cilt kanseri yapma olasılığı yüzde 90 dolayında olabileceği açıklaması yapıldığı bildirildi.



Yağmur da yağacağından asit yağmurlarına karşı dikkatli olunması ve yağacak olan yağmurun vücuda temas etmemesi için yağmurlu havalarda şemsiyesiz dışarı çıkmayın uyarısında bulunuldu.



Bizim görevimiz halka duyurmak. Uyarmak. Aman dikkatli olalım.



Kaynak: ‘ASİT YAĞMURLARI’NA DİKKAT!..
 
Cevap: Asit Yağmuru Geliyor! 20-28 Mayıs



Bu haber geçen aydan beri bilgilendirme amaçlı bir çok yerde geçiyor, Allah yardımcımız olsun, doğa için zor bir savaş olacak
 
Cevap: Asit Yağmuru Geliyor! 20-28 Mayıs



Antalyaya Yağmaz :D Normal Yağmur Bile Zor Yağıyor Zatem :D



Antalya Derken Merkez Değil Merkeze Yağar :asd:



Antalya Manavgat Side Yarım Ada :asd:
 
Cevap: Asit Yağmuru Geliyor! 20-28 Mayıs



Sakın dışarı çıkma 1 hafta Nuray.



Valla dışarı çıkarmıyım bilmiyorumda , böyle şeylerden oldukça korkarım aga (deprem , tsunami , horum ....) çok ****r daha birini yaşamadım tabiki borada yaşadığım surece Hortum ve Tsunami zor görurum , yalniz cidden bu asit yagmuru kanser yapar mi ??
 
Cevap: Asit Yağmuru Geliyor! 20-28 Mayıs



Arabalara garaj ayarlayın yoksa boya korumadan asagısı kurtarmaz gozden 300'u cıkarın derım.
 
Üst Alt