Aslan Dibe Vurdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aslan Dibe Vurdu!


Aslan dibe vurdu!

Galatasaray evinde Medipol Başakşehir’e yenilerek büyük hayal kırıklığına uğrarken, acı bir gerçekle de karşılaştı.

Medipol Başakşehir’e kaybeden Galatasaray bu sezon 12 maçta sadece 15 gol pozisyonuna girdi ve ligin en başarısız ekibi oldu. Derbiler ve Şampiyonlar Ligi’nde toplam 7 büyük karşılaşmaya çıkan sarı-kırmızılılar kalesinde 10 gol görürken hiç gol atamadı

Cim-Bom bu sezon derbiler ve Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde sıfır çekti. Sezona girerken Radamel Falcao başta olmak üzere üst düzey oyuncular tranfer eden Aslan, buna karşın büyük maçlarda başarısızlık yaşadı. Falcao’nun oynadığı maçların yanı sıra, Kolombiyalı golcünün yer almadığı karşılaşmalarda da sıkıntılar göze çarptı.

Radamel Falcao’nun forma giydiği Fenerbahçe derbisi 0-0 sona ererken, Şampiyonlar Ligi’ndeki Club Brugge deplasmanından yine 0-0’la dönüldü.
Sadece 13 gol attı

Kolombiyalı golcü takımının 1-0 kaybettiği PSG maçında da çare olamadı. Sakatlanan Falcao’dan yoksun yoluna devam eden Galatasaray, ligde Beşiktaş ile Başakşehir’e 1-0 yenildi. Ardından Şampiyonlar Ligi’nde tablo daha da kötüleşti, Real Madrid mücadeleleri 1-0 ve 6-0 kaybedildi.

Derbiler ve Devler Ligi’nde toplam 7 maça çıkan sarı-kırmızılılar, kalesinde 10 gol görürken, hiç gol atamadı. OPTA’nın çıkardığı istatistik ise bu durumu doğruladı. Süper Lig’de 12 haftada sadece 15 gol pozisyonuna giren Cim-Bom, bu alanda ligin en başarısız ekibi oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde de 4 haftada toplamda 6 gol pozisyonuna girilebildi ve hiç gol kaydedilemedi. Galatasaray, lig maçlarında da 12 haftada sadece 13 gol atabildi.

Son 38 yılın en kötüsü
Cim-Bom, Süper Lig’de 12. haftalar itibarıyla son 38 sezonun en kötü hücum performansını sergiledi. Bu sezon 13 golde kalan sarı-kırmızılı takım, 12. haftalar dikkate alındığında bu sezondan önce en az golü (10) 1981-1982’de atmıştı.

Başakşehir’e mağlup olan Galatasaray, Süper Lig’de puan olarak son 9 sezonun en kötü başlangıcını da yaptı. Ligin ilk 12 haftasında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 19 puan elde edebilen Cim-Bom, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşadığı 2010-2011 sezonunda aynı sürede 16 puan toplamıştı.




milliyet
 
Üç sene dir takımın basinda transferlero kendisi yaptı. Hala bahane. Demek ki tudor Transfer yapmasa bu bizi daha da rezil ederdi ayni 2003 te gibi
 
ocak ayında başta belhanda, babel, mariano ve nagatomo olmak üzere kötü futbolcularımızı satarak yerlerine genç oyuncular alacağız galiba. Satıştan 20 30 milyon gelir sağlarız demek, hani kosskoca terim boşuna ocak ayını bekleyin demiyordur. Haksız mıyım? yani başka mantık var mı ocak ayı diyip durmasında?
 
Bu 12 haftalık performansla 5 puan fark nimet esasında. 12 haftada içerdeki Rize ve deplasmandaki Antep maçı hariç hakikaten kazanmayı hak ettiğimiz maç yok gibi. Hatta geri kalan 10 maçın 5'ini filan da kaybetmeye daha yakın oynamışızdır. 12 haftada 13 gol, 15 net pozisyon, 0 duran top golü her şeyiyle felaket bir sezon başlangıcı. İnşallah ŞL sezonunun bitimiyle daha derli toplu takım olabiliriz, orada artık olan oldu yapacak bir şey yok ama bu kadronun-yatırımın-teknik kadronun bizim dandik ligi kaybedecek lüksü yok.
 
Üst Alt