Aslan Transfere Hız Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aslan Transfere Hız Verdi!


ben-arfa-psg.jpg


PSG’nin gözden çıkarıp bonservis bedeli talep etmediği 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 3.35 milyon Euro öneren Aslan beklemeye geçti. Roma ve Milan da Ben Arfa’yı istiyor.

Yabancı transferinde Belhanda ve Gomis'ten sonra Feghouli için uğraş veren Galatasaray'da Hatem Ben Arfa ismi bir adım öne çıktı. Paris Saint Germain'in (PSG) gözden çıkarıp kamp kadrosuna dahil etmediği ve bonservis bedeli de istemediği 30 yaşındaki Fransız oyuncunun menajeri ile görüşen sarı-kırmızılı yöneticiler, Belhanda ve Gomis'le aynı yıllık ücreti önerdi: 3 milyon 350 bin Euro. Cimbom'un bu transferde iki ciddi rakibi var: Roma ve Milan. Ancak Türkiye'deki vergi avantajı, Aslan'ı bir adım öne çıkarıyor.

HÜCUMDA JOKER GİBİ

Ben Arfa, PSG'den yıllık 3.9 milyon Euro ücret alırken menajeri Jean Jacques Bertrand, üç kulüp arasında mekik dokuyor. Fransa'nın saygın televizyon kanallarından Canal Plus ise farklı bir iddiayı gündemine taşıdı ve Fransız 10 numarayı Fenerbahçe'nin de istediğini duyurdu. Mahmut Uslu, Topuk Yaylası'ndaki kampta gazeteciler ile sohbet ederken Ben Arfa ile ilgilenmediklerini açıklamıştı. 30 yaşındaki Fransız, forvet arkası (10 numara), sağ açık ve forvette oynayabiliyor.

SÖZCÜ (AMKSPOR)

 
Son düzenleme:
Muazzam bir transfer olur.

Taraftarı stata getirir ✓
Yıldız eksikliğini yok eder ✓
Reklam ve Pazarlama için iyi hamle ✓

Belhanda Sol Kanat yahut sol iç (8 Numara) oynayacaktır. Ben Arfa gerekdinde sağ kanat da oynabilir. Ama ACM favori mevkisi.
 
Son düzenleme:
Bjk nin pepeyi psg nin elinden kapması gibi bizde romanın elinden kapmalıyız ben arfayı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Boş iş bunlar. orta sahaya 2 adam sağ ve sol bek almazlarsa ronaldo gelse boş. takımın ortası dökülüyor
 
Gelirse tek kelimeyle efsane bi hücum hattımız olur. 3 yesek 4 atar yine kazanırız. Ben Arfa gelsin de orta sahayı tolgayla molgayla doldururuz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kulübü ve takımı benimsediği anda show başlar. Büyük yetenek ama arkasında durmak gerekir oyun stiliyle ilgili. Biraz bencil
 
Üst Alt