Aslan'da Sürpriz Gelişme! Yıldız Futbolcu Ayrılık Kararı Aldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray'da Sofiane Feghouli şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların son iki şampiyonluğunda büyük payı olan Feghouli için flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre, 30 yaşındaki oyuncu Cimbom'dan ayrılmak istiyor.
Galatasaray'da sürpriz gelişme... Sarı-kırmızılılarda Sofiane Feghouli için yolun sonuna gelindi.

Afrika basını, "Feghouli, sezon sonunda gitmek istiyor" başlıklı verdiği haberde, oyuncunun corona virüsü (koronavirüsü) tehlikesinin atlatılmasının ardından kulüpten ayrılmak istediği belirtildi.

Haberin detaylarında aktarılanlara göre sezonu Galatasaray'da tamamlamak isteyen yıldız futbolcu, gelecek sezon başka bir takımda rol almak istiyor.

Öte yandan Feghouli'nin Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline geldiği belirtilen haberde, transfer için Suudi Arabistan ve Katar kulüplerinin devrede olduğu ifade edildi.

Sofiane Feghouli, bu sezon çıktığı toplam 30 müsabakada 6 gol 5 asistlik performans sergilerken, 2353 dakika sahada kalarak istikrarlı bir görüntü çizdi.

Kaynak: Akşam
 
Habere bak çay demle. Sanki virus sadece TR'de var. Ayrica, nerde o gunler! Sezonun en az yarisinda sevimli hayalet casper gibi takilan ve kol gibi maas alan bu herif yerine genc ve gelecek vaaden 1 isme gecis yapmak muazzam olurdu. Buyuk bir maas yukunden kurtulmamiz da cabası.
 
Para ediyoken satmak mantıklı. Hem bu sezon formu da iyice düşmüşken yollayın gitsin. Maaşı da yüksek ayrıca. Gelen bonservis hem ffp'ye eklenir hem de güzel bir maaş bütçesi açılır.
 
belhanda ve feg ikilisinden iyi bir bonservis alabilirsek hem 10 m maaş yükünden çıkmış oluruz hemde en azından birinin yerine potansiyel 1 yetenek alabiliriz.
 
Bizde kazandigi parayi 5 buyuk ligdeki takimlar vermez, çin ligine gitmez, araplar desen en fazla yillik 5m verirler bizde zaten bonuslarla birlikte asagi yukari 4.5m kazaniyor, 2 yil daha sozlesmesi var, bok gibi oynasa da kendisine laf eden yok bu rahatligi ve maasi baska nerede bulacak?
 
Hadi inşallah.Belhanda hırbosundan da biraz para kazanıp kurtulsak hem adam gibi orta saha hem de kanat transferi için para çıkar ffp son sezonu için.
 
Üst Alt