Asmir Begovic Bournemouth'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Asmir Begovic Bournemouth'da


2915cbe25e19f8d2b7909a84bbc3768e.jpg
 
Fazla büyütüyorsun bizim ligi :)
Az buz Sistemi olan her takım bu ligde şampiyonluğa oynar.Son 2-3 sezonda Başakşehir ve Konyaspor'un başarıları tesadüf değil

Hayır, Türkiye ligi dandik bir lig de İngiltere ligini fazla büyütüyorsunuz sizler sırf İngiltere ve zenci diye. Alt sıra takımlarında bi numara yok. O küme düşenler mesela Türkiye'de ilk 8-10'a giremez, Sunderland filan, süper dandik takımlar. Orta ve üst sıraları iyi.
 
Hayır, Türkiye ligi dandik bir lig de İngiltere ligini fazla büyütüyorsunuz sizler sırf İngiltere ve zenci diye. Alt sıra takımlarında bi numara yok. O küme düşenler mesela Türkiye'de ilk 8-10'a giremez, Sunderland filan, süper dandik takımlar.
Premier Lig takımlarının sadece kondisyonu yeter ilk 8-9'a :asd22:
Türkiye'de oynanan şey futbol değil ki top kaç dakika sahada kalıyor Allah aşkına :D
 
Premier Lig takımlarının sadece kondisyonu yeter ilk 8-9'a :asd22:
Türkiye'de oynanan şey futbol değil ki top kaç dakika sahada kalıyor Allah aşkına :D

Premier lig takımlarının kondisyonu da yok. Var da bizdekilerde de var kondisyon. Premier ligden Manchester United'dan italya'ya giden Evra, Cole gibi adamlar hayatlarında ilk defa antreman yiyorlar, şaşkın şaşkın açıklama yapıyorlar. Klopp önde sürekli pres oynatmaya başladığında Alex Ferguson bile "burası Almanya değil, bu kadar koşarak sürekli presli oynanmaz, sakatlıklar olur oyuncular alışık diil" filan dediler. Sakatlıklar da oldu hakkaten.

Sistem mistem hikaye, dışardan hoca getiriyor hepsi onlarında. Osmanlıspordan falan iyi değil o alt sıra takımları.
 
Son düzenleme:
Hull ve Sunderland ilk 8e girerler bence

Bence giremezler. Ayrıca TV parasına bakıp çok güçlü diye düşünmemek lazım, Sunderland parasızlıktan transfer yapamadı, kazandığının 3 katı borcu var, Ocak'ta bırak transferi oyuncu bile kiralayamadı bütçesi olmadığı için. Şimdi paraşüt ödeme alacak.
 
Son düzenleme:
Üst Alt