"Atatürk bugün hayatta olsaydı, kesinlikle Galatasaraylı olmazdı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Atatürk bugün hayatta olsaydı, kesinlikle Galatasaraylı olmazdı"


Kurtuluş savaşı ile ilgili dediği çok doğru, ben de rastlıyoeum bazen o gibi yazılara. Taraftarlığı saçma sapan yerlere çekmemek lazım.
 
Ultraslan cı sebahattini yereceksen bunu direkt yap, Atatürkü falan ne karıştırıyorsun ? Ulan fatih...
 
Son düzenleme:
603040_o24cd.jpg
 
Atatürk'ü ilahlaştırıp milletin taraftarlığının, hayat tarzının üstünde demoklesin kılıcı gibi sallandıranlarla Atatürk adını zikretmekten bile korkan Cumhuriyet düşmanlığı arasında gidip gelen ızdırabımız hiç bitmeyecek gibi..

Fatih Altaylı da Koç grubu da Aziz Yıldırım da Atatürk üstünden prim yapıyorlar. Karşısında da müslümanlığı, türklüğü kendilerine tapulamış olanlar var. Hangi takımı tutacağımıza sahada kaç yabancı oyuncunun bizi Türk takımı yapacağına, Atatürk yaşasa hangi takımı tutacağına hep bu beyzadeler karar veriyor.
 
Son 30 sene içerisindeki başkan profili Ali Şen ve Aziz Yıldırım olan kulübün her tarafı Atatürkçü olsa ne olur olmasa ne olur. Lakin ultraslan konusunda dediklerinde haklı. Alparslan Dikmen'in olduğu ultraslan taraftar grubu bu camia için gururdu lakin onun vefatından sonra ortaya çıkan ultraslan adındaki oluşum ise bu kulübün en büyük kamburu aynı zamanda da utanç kaynağıdır. Tek bir işe yarıyorlardı; Koreografi :) Onu da artık ellerine yüzlerine bulaştırır hale geldiler zaten.

Madem koskoca bir kulübün taraftarlarını temsil etme iddiası içerisindesin o halde ne işin var pekerlerle mekerlerle, bilmem ne ağa cemaatleri ile?? Sen ne ayaksın derler adama! Uzun zamandır söylediğim gibi; Ultra bilmem ne denen bu oluşum lav edilmelidir.
 
bu sebahattin denen herif gsyi temsilen mi gitmiş ismailağa cemaatine

ne alaka

yazıyı anlamadım pek açıkcası

en büyük sahtekar, ahlaksız yönetici topluluğu fbyi mi tutacaktı ua lideri kişisel olarak tarikat ziyareti yaptı diye
 
Merakımdan kim söyledi diye bir konuya bakayım dedim ama öğrenemedim.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
 
kes lan

..ötün yiyorsa bir tane siyaset ile ilgili köşe yazısı yaz.

son 3 senedir yazmaya yemiyor , anca Galatasaray üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun.

yazsana hadi iki kelime ülkenin kötü gidişatı ile ilgili , yer mi?

top fatih.
 
Üst Alt