Atatürk'e Hakaret Eden Hasan Akar'a Hapis! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Atatürk'e Hakaret Eden Hasan Akar'a Hapis!


Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 40 gün firar ettikten sonra duruşmasının olduğu gün adliyeye gelince tutuklanan Hasan Akar hakkında 2. duruşmada karar çıktı.

"Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından tutuklanan Hasan Akar, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Akar, Atatürk hakkında "1938'de geberen p.ç" ve annesi Zübeyde Hanım için "Annesi resmi kayıtlarda genelevde çalışıyor" gibi skandal ifadeler kullanmıştı. Ortaya çıkan videoda, kullandığı skandal ifadelerle ilgili olarak "Merak etmeyin, 98'de faturasını ödedim" demişti.


Akar, Atatürk'e hakaret suçundan 1,5 yıl hapis, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan da 1 yıl olmak üzere toplam 2,5 yıl hapse mahkum edildi.




 
çok az ceza.şimdiki siyasilere aynı hakaretleri yapsa güneşi göremezdi bir daha..bu tip kanı bozukları halk kendi cezalandırmalı aslında.
 
bu embesillerin bu hakaretleri kendi akıllarıyla ettiklerini sanmıyorum birileri sufle verdi bunlara bence. var bi hesapları yine mağduru oynayacaklar herhalde.
 
Üst Alt