Atıklar Bertaraf Edilmelidir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Atıklar Bertaraf Edilmelidir


Yolcu listesi:

Cenk Gönen: Uğursuz. Geldi sakatlıklarda ciddi anlamda bir artış oldu. Dünyada yedek olup da en fazla para kazanan kalecilerden birisi. Derhal gönderilmeli. Topa karpuz muamelesi kapan bu eleman ne zaman oynasa komik ötesi goller yiyor.

Eray İşcan: Niye besliyoruz? Kimse bilmiyor, etmiyor. Bale'den yediği gol ile kariyer zirvesini yaptı ve kedisine yeni bir meslek bulacak kıvama getirdi.

Semih Kaya: Ne zaman oynasa gol yiyoruz. Eziliyoruz. Tosunum rakiple mücadele etmek haricinde her görevi yerine getirebiliyor. Hain.

Aurelien Chedjou: Kadroda ciddi anlamda revizyona giderken 30 yaş ve üstü oyuncuları minimum seviyede tutmak gerekiyor. First class bir oyuncu olmadıktan sonra böylelerine gerek yok.

Koray Günter: %100 olsa bile Hakan, Chedjou veya Semih gibilerini kesemedi. Potansiyeli olsa Dortmund göndermezdi. 3-4 sezondur kadroda ama esamesi okunmuyor. Yol verelim.

Hakan Balta: Emeklilik vakti geldi.

Ryan Donk: Real Betis'te bile oynayacak kapasitesi olmayan bir isim.

Lionel Carole: Her derbide bizi yakmaktan zevk alan gamsız ve bir okadar yeteneksiz isim. Orta yapamaz, savunma yapamaz.

Salih Dursun: Antalya'da tutundu, hal böyleyken kendisinden kurtulmak gerekiyor.

Luis Cavanda: Menajerine dua etmesi gereken bidon oyuncu. Sabri'yi bile kesecek kalitesi yok.

Tarık Çamdal: PTT 1.Lig'de bile asist yapmaktan aciz, vasıfsız kazma.

Sabri Sarıoğlu: Allahın belası, defol git.

Nigel de Jong: Bedava diye Sneijder ve Riekerink koalisyonunun Amerika'dan getirdiği bitik oyuncu.

Umut Gündoğan: PTT 1.Lig'den öteye asla gidemeyecek bir oyuncu.

Josue Pesqueira: Porto'nun bir türlü bonservisi ile kitleyemediği fizik olarak kuvvetsiz oyuncu. Merkez orta sahada fizik gücü yetmiyor, Sneijder'in alternatifi olarak da sönük. Bonservisini almaya değmez.

Sinan Gümüş: Yıllardır kadroda kendisine yer buluyor ama defansif veya ofansif olarak bir ilerleme yok. Oynarsa kayboluyor, defansa gelmiyor, ofansta etkisiz. Kupa'da 5.lig takımlarına gol atabilir.

Emrah Başsan: Ücreti makul olsa da kalamaz Galatasaray'da. Kendisine Süper Lig'den bir kulüp bulabilir.

2017-2018 kadrosu:

Muslera-???-???
???-Linnes
???-???-Serdar-Ahmet
???-???
???-???-Tolga-Selçuk-???
???-Yasin
Bruma-Rodrigues
Sneijder-???
???-Eren
 
Son düzenleme:
Murhanla geleneksel bahar temizliği çocuk biz ruhu çöpçü adamlarız hala anlayamadın mı kanımızda var alıp kenarde tutmak. Bunların 5 i gider 10 tane daha aynından alır geliriz
 
Murat Urhan takımda ilk gönderilicek adam çete lideri selçuktur yazamam tuhaf ayrıyetten tolga kadar da vasıfsız bir oyuncu yoktur memlekette eren takımda ancak yedek oynar daha ötesi yok serdar zaten sakatın önde gideni
En iyi biz takımı komple değiştirelim dicem ama dursun aklıma geliyor hevesim kaçıyor.
 
Selçuk?

yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg
 
Hâlâ Leşçuk-Yasin yazıyorlar ya. Valla böyle taraftara Dursun müstahak. Yaz yaz Sabri-Semih de yaz. Hepsine zam da yapılsın hatta.
 
Üst Alt