Aurelien Chedjou Resmen Başakşehir’de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aurelien Chedjou Resmen Başakşehir’de!


chedjou.jpg


Medipol Başakşehir Kulübü’nün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüz, Kamerunlu savunma oyuncusu Aurélien Chedjou ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Asbaşkanımız Mesut Altan ile kendisini 3 yıllığına Medipol Başakşehir’e bağlayan imzayı atan Chedjou, 22 numaralı formamızı giyecek.”​
 
hayırlı olsun tüm rezillikleri ve hakan delikanlı abisine rağmen chelseaye attığı gol ve yatalak eboue yi yerden kaldırmaya çalışmasıyla az da olsa olumlu hatırlayacaz.
 
Orada başarılı olur belkide. İbb kapalı takım savunmasını oynaya bilen bir takım. Tam chedjouluk.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Orada başarılı olur belkide. İbb kapalı takım savunmasını oynaya bilen bir takım. Tam chedjouluk.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Evet Lille de basarili oldugunda da savunmaya cok özen veren bir takim ile oynuyordu. Lille güzel kapaniyordu savunmayi cok iyi yapiyordu o dönemler.

Bence de IBB de basarili olabilir.
 
Yıllık 800 bin euro alacakmış

ulan Galatasaray'ın nasıl soyduklarının açık itirafıdır bu

bizde iken 2,5 milyon euro almıyor muydu bu adam
 
Yıllık 800 bin euro alacakmış

ulan Galatasaray'ın nasıl soyduklarının açık itirafıdır bu

bizde iken 2,5 milyon euro almıyor muydu bu adam

2,2 aliyordu sanirim ama arada büyük bir fark var. Bize geldiginde Lille oyuncusuydu ve 28 yasindaydi.

Simdi ise Galatasaray'in "istenmeyen" ve kapinin önüne koydugu futbolcusu ve 32 yasinda yani 4 sene gecti aradan.

Edit: Bu yazdigim verilen parayi dogru buldugum anlamina gelmiyor, sadece o zamanki sartlar ile simdiki sartlar arasinda epey bir fark var onu dile getirmek istemistim.
 
Son düzenleme:
Tam Başakşehir oyuncusu. Defansif anlayışı ön planda tutan takımlarda gayet başarılı olabilir. Hatta gelecek sene Başakşehir defansının bel kemiği olabilir. Lakin hücum ağırlıklı oynayan takımlarda iş yapması pek mümkün değil. Bir de tabi disipline sokmak gerekiyor. Bizdeki gibi laubali davranırsa orada da işi zor. Yoksa fizikli ve ayağı düzgün bir stoper.
 
Bu adami geldiginden bu yana amansizca savunanlari da Basaksehir'e alalim bir zahmet. 2011-2014 arasinda Avrupa'da gerceklestirmemiz gereken seyleri Chedjou ve benzeri bir kac yanlis tercih edilmis futbolcu yuzunden basaramadik. Daha gelmeden evel elli kere yazik bu adamin yaramaz bir futbolcu oldugunu.

Fener depslasmaninda elle kesip penaltiya sebep verdigi pozisyon olsun, Chelsea macinda Eto'o'dan yedigi calim sonucu yedirttigi gol olsun, istikrarsizligi ve ciddiyetsizligi olsun, her daim lanet ile anacagim birkac futbolcudan biridir.
 
Üst Alt