Avrupa Futbolunu Sallayacak Çılgın Proje Doğrulandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Avrupa Futbolunu Sallayacak Çılgın Proje Doğrulandı


dunya-futbolunu-sallayacak-cilgin-proje-dogrulandi--12765956.Jpeg

Avrupa futbolunu sallayacak, çılgın proje doğrulandı!Arsenal Kulübü olarak herhangi bir belgeye imza atmadıklarını ifade eden Sanllehi, “Tek açıklamam gereken konu daha doğrusu yanlış olan konu, protokol imzaladığımızdır. Yayınlanan belgede Arsenal’in ismi var evet ama Barcelona’nın ismi de var. Ancak bir imza yok, size temin edebilirim, herhangi bir anlaşma yapılmadı. Evet belgelerdeki bu proje doğru inkar edemem. Ancak Arsenal tarafından imzalanmış bir belge ya da protokol yok” ifadelerini kullandı.

Son haftalarda Avrupa futbolunu yakından ilgilendiren ‘Avrupa Süper Ligi’ projesiyle ilgili Arsenal’den sürpriz bir açıklama geldi.Football Leaks belgelerine yansıyan bu konuyla alakalı Arsenal Futbol Direktörü Raul Sanllehi, İngiliz basınına bir demeç verdi.

fft20_mf12765944.Jpeg

Kısa dönemde olabilecek bir şey değil bu. Çünkü hepimizin UEFA ile bir anlaşması var. Ancak gelecek neler getirir bilemem. Football Leaks belgelerinde bazı açıklamaları gördüm. Şu anda artık sırlık ya da gizli bir tarafı kalmadı” dedi.

Arsenal Kulübü olarak herhangi bir belgeye imza atmadıklarını ifade eden Sanllehi, “Tek açıklamam gereken konu daha doğrusu yanlış olan konu, protokol imzaladığımızdır. Yayınlanan belgede Arsenal’in ismi var evet ama Barcelona’nın ismi de var. Ancak bir imza yok, size temin edebilirim, herhangi bir anlaşma yapılmadı. Evet belgelerdeki bu proje doğru inkar edemem. Ancak Arsenal tarafından imzalanmış bir belge ya da protokol yok” ifadelerini kullandı.

Milliyet
 
UEFA futbolu yönettiği sürece böyle bir şey mümkün gözükmüyor. Zenginler ligi oluşturulmaya çalışıyorlar ancak bunu kabul edende var etmeyen de, ayrıca Basketbol örneği ortada ! Yine ayrışma olabilir.
 
Ya da olmadı küme düşmeli bir sistem geliştirsinler
PTT 1.Avrupa Liginde şampiyon olup Züper Avrupa Ligine dahil oluruz
 
Şampiyonlar ligi yeni modeli ile zaten ilk adımı attılar. Şampiyonlar ligi markasını bozmadan yaparlar diye düşünüyorum, çünkü şu an dünya kupası bile bu markanın gerisinde bana göre.
 
Zor bunun gelmesi , bu mac sayisini futbol kaldirmaz, zaten uefa bu yuzden getirmiyor

16 takim bile yapsan 30 mac demek takim basina

Bunun ligi , kupasi , milli takimlari var .. su an hareket edilecek 1 hafta bile yok bos gecen

Imkansiz
 
Sadece bizi değil bu projeye dahil olanlar da uzun vadede zarar görür. Futbolu kitleye ulaştıran yerel rekabet. Futbol önce yerelde sevilen bir oyun. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti tadılmadan Barca real dikkat çekmez mesela Antepte doğan biri için.

Klasik olarak bildiğimiz kapitalizmin krizlerini futbola taşıyacak sistem
 
Bu lige sadece cografi konum nedeniyle bile giremeyiz. Avrupa ligi gibi degil de dogu avrupa ligi, bati avrupa ligi seklinde iki lig kurulup bu olay gerceklestirilebilir. Finallerde de avrupa sampiyonu belirlenir. Yoksa kapsayici ozelligi olmaz.

Bati 2. Lig Dogu 2. Lig seklinde devam eder sonra da yerel ligler baslar.

Bu sistemi getirsinler cok isimize gelir acikcasi.

Yetkililere iletiyorum.
 
Hala bunlig kuruldugunda yerel ligde takimlarin mac yapacagini dusunenler var. Nasıl bir polyannalıktır. Adamlarin maclara bakdana kardesim avrupanin en iyi 20 takimi bir lig kuruyor duşme yok amac sadece sampiyonluk. Engelleme yok birsey yok bu takımlara yancılık yapan kim varsa kazanır. Premier ligde kume düsen ne alıyorsa bu ligde sonuncu 2 katıni rahat alır. Bu isle birlikte o sacma yerel ligler yavaşca kaybolur futbolcular gercek para degerine doner(en yıldızı 100 bin euro falan)
Umarım bunun gibi ligler kurulur amaç avrupada koyup gecmek banane ülkede tum gazetelere ajanini yerlestirmis hukumetin şımarık çocuğu fenerinden eski baskani ve kurullari sarmis yeni şımarık çocuk beşiktaşından,belediyenin paralarını cepleyip transfer yapan takimlardan.
Her turlü pisligin yapilip goze sokulup cezalandirilmayan bir ulke burasi. 2011den beri futbolun o eski zevki kalmadi bu topraklarda ve giderek çöp oluyor
 
Üst Alt