Aydemir Akbaş: 'Dursun Özbek kazanamazsa Galatasaray'ın sonu olur' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aydemir Akbaş: 'Dursun Özbek kazanamazsa Galatasaray'ın sonu olur'


Galatasaray Kongre Üyesi ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, sarı kırmızılı kulüpteki başkanlık seçimiyle ilgili FutbolArena'ya konuştu.
FutbolArena Röportaj - Galatasaray taraftarlığıyla bilinen ve kongre üyesi de olan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, Dursun Özbek'in seçim lansmanında FutbolArena'nın sorularını yanıtladı.


Aydemir Akbaş Dursun Özbek hakkında ne dedi?


Seçimi kimin kazanacağı yönündeki sorumuza, "Tabi Dursun Özbek kazanacak. Eğer kazanmazsa Galatasaray'ın sonu olur. Bak tekrar söylüyorum. Dursun Özbek kazanmazsa Galatasaray'ın sonu olur." cevabını verdi.


FARUK SÜREN'DEN BERİ...
"Faruk Süren'in zamanından beri Galatasaray'ın parası çarçur edilmiş." diyen Akbaş, "Bu borç o tarihten beri geliyor. UEFA Kupasını aldık bir tane tişört bile satamadık! Bir tane tişört satamadık!" ifadelerini kullandı.


bBlL3b.png



"DURSUN ÖZBEK'E İNANIYORUM"


Dursun Özbek'e desteğini açıkça dile getiren Aydemir Akbaş "Dursun Özbek'e inanıyorum. Onun Galatasaray'ın parasını çalmayacağına, Galatasaray'ın parasını kötüye kullanmayacağına inanıyorum. Ben bu Dursun'u, bu dönemde Florya ve Riva'yı değerlendirebilecek tek adam olarak görüyorum. Bunun dışında kimse yapamaz bu işi." şeklinde konuştu.


Röportaj: Kevser İme Şahin
 
Kankası Tatlıses İbo ile beraber Dursun Özbek i ortamlarda methettiğini biliyorum Aydemir Abinin..

Ama Dursun'a kendisinin deyimiyle bişey dicem:

Rivayı değerlendirebilecek tek adammış.Ulan o ter kokunla sana hanki karı yanaşır be!
 
Üst Alt