Aydemir Akbaş: "Galatasaray için karı bile satarım!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aydemir Akbaş: "Galatasaray için karı bile satarım!"


DOHNYK3WAAAGoqT.jpg:large

Aydemir Akbaş: "Ben normal bir Galatasaraylı değilim. Anormalim. Gerekirse milletvekili gırtlağı sıkarım. Sıkmışımdır da."
Aydemir Akbaş: "Galatasaray'ı Galatasaraylı yıkar ancak. Bizi bizden başka kimse yıkamaz! Hırsızlık var diye bas bas bağırdım. Bilseniz ne yapabilirsiniz ki? Merak edenlere isim isim sayarım."
Aydemir Akbaş: "Ben Dursun Özbek'i destekliyorum. Ama en ufak bir yanlışında satarım dedim. Satarım. Galatasaray için karı bile satarım, alayını satarım!"
Aydemir Akbaş: "Benim spor anlamında bilmediğim yoktur. Ben 7 yaşından beri bu camianın içindeyim. Hangi futbolcu sahtekardır bilirim. Tek 'adam' tanıdım, Metin Oktay. Hadi yeter bu kadar!"
Aydemir Akbaş: "Beni sinirlendirmeyin. Ortalığı karıştırmayın. Ben pislikleri araştırırsam çok şey bulurum. Beni belden aşağı indirmeyin!"
 
Aydemir Akbaş: "Ben Dursun Özbek'i destekliyorum. Ama en ufak bir yanlışında satarım dedim. Satarım. Galatasaray için karı bile satarım, alayını satarım!" :asd22: :asd22:
 
Bunu konuşturanda kabahat. Adam küfürbaz bunu 7 den 70 e herkes biliyor, ne diye söz verirler.
Gitsin magazin kameralarına konuşsun.

Gscimbom Mobile
 
Dusunsenize Manchester United divan kurulunda yoneticilerden biri cikip kursuye "For Manchester, I would even sell women!" diyo..
mumkun mu boyle birsey. Hadi soyledi diyelim, adami oracikta sustururlar oha lan sen napiyosun diye. Bizde ise adami omuzlara alacaklar.
Bu tur konusmanin adamlik gostergesi oldugunu sananlar var. Bu herifin yaptigi sadece sov. Ilgiye muhtac yasli bi kurnaz.
 
Üst Alt