Aydınlar: "Fb'yi Düşüreceğime İstifa Ederim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aydınlar: "Fb'yi Düşüreceğime İstifa Ederim"


Aydınlar'la ilgili şok iddia



Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe'yi küme düşüren başkan olarak tarihe geçmek istemediği belirtiliyor.



Bilal ŞAHİN- BUGÜN



Soruşturmanın seyrine göre istifa kararı alacağı iddiası futbolun 'etkiIi kuIisIerinde' yankıIanıyor.



Türkiye Futbol Federasyonun merakla beklenen "şike kararında aynen yola devam" şeklinde görüş beyan etmesinin arka planında Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'ye karşı hassasiyetinin ve TFF'deki San-Lacivertli lobinin etkili olduğu ileri sürülüyor. Aydınlar'ın Fenerbahçe için küme düşme cezası vermektense TFF Başkanlığı'ndan istifa etmesinin gündemde olduğu da yine iddialar arasında.



Tahkim ve Disiplin Kurulu bizde

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu gözaltına alınmadan bir gün önce 2 Temmuz tarihinde, yani Aydınlar'ın TFF başkanı seçilmesinden sonra gazeteci Tahir Kum'u arayarak, "Tahkim Kurulu 6- 1, Disip lin Kurulu 4-3 bizde" ifadelerini kullanmıştı.



Özaydınlı Emniyet'e çağrılmıştı

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Şike soruşturmasında küme düşecek veya ceza alacak takımlar hakkında karar vermek için mahkemeyi bekleyeceğiz" açıklaması Fenerbahçe'yi küme düşüren TFF başkanı olarak ta rihe geçmek istememesinden kaynaklandığı belirtiliyor. Soruşturmanın seyrine göre istifa etmesinin muhtemel olduğu konuşuluyor. Şike soruşturması kapsamında daha önce ifade si alındıktan sonra serbest bırakılan Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı'ya emniyette TFF'ye baskı yapıp yapmadığıyla alakalı da sorular sorulmuştu.



Özaydınlı'nın TFF'den bazı yetkililerle görüşüp, kararı hemen açıklamamalarını imkan dahilinde bir sene sonraya ertelemelerini istediği de iddialar arasındaydı. Özaydınlı ifadesiyle alakalı yaptığı açıklamada "Verecekleri kararın tüm Türkiye'yi etkileyeceğini hatırlattım. Baskı yapmadım" diyerek kendini savunmuştu.





Aydınlar'la ilgili şok iddia - Futbol - Ajansspor.com
 
Cevap: Aydınlar'la ilgili şok iddia



Bu adam hemşerim bunla aynı köyden olan bir arkadaşım var Fenerbahçeyi ve diğer takımları düşürmeyeceğini çok ciddi bir şekilde söylemiş kimse beklentiye girmesin artık.
 
Cevap: Aydınlar'la ilgili şok iddia



Sadece İ.Akın olayı bile yeter feneri düşürmek için.Bi dolap çeviriyo bu kesin
 
Cevap: Aydınlar'la ilgili şok iddia



MAA fenerbahçe başkanı olmayı çok istiyor,Aziz yıldırım disiplin kurulu ceza verirse başkanlığı bırakacak veya mart ayında fenere başkan adayı olur MAA yakında gidecek o tarihe kadar uzatmaları oynamak için herşeyi yapacak.Galatasaray bildirisine verdiği cevaplara bakarsanız yandaşlarına yalakalık peşinde olduğu görülecektir.
 
Cevap: Aydınlar'la ilgili şok iddia



Uğur uçar açıklamalarını da unutmamak gerekir tek başına bile önemli bir kanaat oluşturur.TFF de olmasa bile UEFA için yeterli delil dolu ortalık
 
Cevap: Aydınlar'la ilgili şok iddia



Neresi şok iddia bunun bir ülke bunun farkında ama bizi asıl şok eden böyle utanmaz şeref yoksunu insanların varlığı.
 
Cevap: Aydınlar'la ilgili şok iddia



Bu adama federasyon seçiminde kimler oy verdiyse hepsinin elleri kırılsın..
 
Cevap: Aydınlar: "Fb'yi Düşüreceğime İstifa Ederim"



Dün Sn Savcı ile ne görüştü ?, neden seni savcı TFF başkanını çağırdı.Hayır çıkışta yapsana açıklama aydınlatsana milleti.Yermi ?, savcı verdi ayarı adam ol dedi alırım senide içeri dedi.
 
Cevap: Aydınlar: "Fb'yi Düşüreceğime İstifa Ederim"



Istifa et de Türk Futbolu senin gibi bir mikropdan kurtulsun. Zaten futboldan anlamayan birilerinin TFF Baskani olmasi basdan yanlisdi. M.Ali Aydinlar kim ki TFF Baskani oluyor? Idia ederim bu M.Ali daha dogru dürüst futbol kuralarini bile bilmiyordur.
 
Üst Alt