Aykut Kocaman: "Bazıları beni sattı!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aykut Kocaman: "Bazıları beni sattı!"


630x354_2f91a90c-8aa2-46b1-afe3-dade2602bf6a.jpg

Basın toplantısında oyuncuları eleştiren Kocaman’ın, yöneticilere dert yandığı iddia edildi.

Osmanlıspor karşılaşması sonrasında, “Bu seviyedeki oyuncuların 3-4 sezonda yapacağı hatalara 11 haftada ulaştık” diyen Aykut Kocaman’a, “Futbolcuları mı suçluyorsunuz?” denilmişti. Bunun üzerine tecrübeli çalıştırıcı, “Hayır yanlış anlamayın. Benimki eleştiri değil, sadece bir tespit” karşılığını vermişti. Ancak karşılaşma sonunda takım otobüsüne binmeyen, onlarla İstanbul’a da dönmeyen Kocaman’ın bazı isimlere çok kızgın ve kırgın olduğu iddia edildi.

SADECE ZAMAN KAYBI
Bu iddiaya göre bazı yöneticilerle konuşan Kocaman, şunları söyledi: “Bazıları beni sattı! ‘Kadroya giremiyoruz, oynamıyoruz, az süre alıyoruz’ diyenler sahaya çıktıklarında hiçbir şey yapmadı. Bana saygısı olmayanlarla yola devam etmek sadece zaman kaybı olur.”

Akşam
 
Çok haklı, Ortada Kocaman bir sabotaj var, sorumluları dehlenip Aykut hocaya devre arasında yepyeni bir takım kurulmalı.
 
"Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır"

Albert Einstein

2012'den bugüne yönetim değişti de mi tekrar geldin de bu lafı ediyorsun. Fenerbahçe'nin başında milyonlarca Fenerbahçeli'yi kandıran bir mafya örgütü var. Seni kandırmaları normal Aykut Kocaman!
 
bir futbolcu bu garip, sevimsiz, itici, kendini bir sey sanan ve disleri kapali konusan adami neden kaale alip onun icin extra performans gostersin ki
 
Ne yapmış topçular? Hocam yatay pas yapın demesine rağmen dikine oynamaya mı çalışmışlar? Hepsini döv hocam.
 
Hocama seneye kadar süre tanınıp , sene sonunda kesenin ağzı açılıp istediği kadro kurulmalı.Kaldırılacak çok kupa var hocam seninle.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt