Aykut Kocaman: "Bizi, Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aykut Kocaman: "Bizi, Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler!"


Aykut Kocaman: ''Bizi Beşiktaş'ı Yendiğimize Pişman Ettiler!''

e726880de2747db0868ee776e981c374.jpg


Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor mağlubiyetini değerlendirdi, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler. Beşiktaş başkanı hafta boyunca konuştu ve geçen sezon Quaresma'yı bir maçta 3 defa atamayan adamı hakem diye verdiler" dedi.

Fenerbahçe, Akhisarspor'a deplasmanda kaybederken maç sonu Aykut Kocaman'dan hakem*Bülent Yıldırım'ı eleştiren çok sert açıklamalar geldi.

Yayıncı kuruluş sıcağı sıcağına sorularını yanıtlayan Kocaman şunları söyledi:

"Oyunu koparmak adına bireyselleştik"

Oyunun ilk 25-30 dakikalık bölümünde her şey istediğimiz gibiydi. Direkt kaleye gitmeye çalışan bir takımdık. Ama 3. bölgede biraz daha fazla oynayabilirdik. Daha sonra ise oyunu koparmak istedik ve burada oyuncularım bireyselleşti. Ömer Bayram tarafından sadece 7-8 orta geldi. Bu oyundaki hatamızdı bizim.

"Beşiktaş'ı yendiğimize bizi pişman ettiler"

Bunları bir şekilde düzeltebilirdik ama düzeltemeyeceğimiz şey hakemdi. Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler. Geçen haftaki kırmızı kartlara bir şey söyolemedik. Neto için bir şey söyelemedik, söyleyebilirdik. İsmail için söyleyebilirdik. Ama Babel yüzde yüz vuruyor. Beşiktaş başkanı haftaiçinde de konuştu ve hakem olarak geçen sezon Quaresma'yı 3 defa atamamış hakem geldi. Hayırlı uğurlu olsun...

Fanatik
 
yerden göğe kadar haklı , maç tekrar oynanmalı , fenerbahçe tff'deki beşiktaş çetesi tarafından katledilmiştir.
 
adam sonuna kadar haklı uyanın beyler fener maçında bu bjk lobisi bizi katlettircek bakın görün ses çıkarılmasa sıra bize geldi.
 
Lan sanki 11e 11 devam etse maçı kazanacaktın haşortmanlı mal.80 dakka Akhisarın kalecisi yere yatmadı.Şutun yok kaleye.Kaldıki Sikertele çıkan kart doğru.Alperinki hatalı.Geçen hafta hakem katletti kargaları o yüzden yendin zaten.Neyin kafasını yaşıyorsa artık.
 
Tüm maçı seyretmedim ama BJK maçı sonrası 2 kırmızı kart pek iyi niyetli gelmiyor bana.

Ha izlediğim kadarıyla kazanmak için bir şey de yapmadınız be Kocaman. Çok ağlama bence.
 
Üst Alt