Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin"


:mad:



23 Ağustos 2011 17:26 | NTVSpor.net



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Takımın kamp yaptığı Steigenberger Oteli’nde bir basın toplantısı düzenledi. Kocaman, kırılmada yaşanmadan bu sürecin atlatıldığı takdirde bir numaralı favori olduklarını söyledi.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin sahada olması gerektiğini, rakiplerin de güçleri yetmesi halinde Fenerbahçe'yi geçmesi gerektiğini söyledi. Kocaman, "Eğer kırılma yaşanmadan bu süreci aşabilirsek ligin bir numaralı favorisiyiz" dedi.



"ALMANYA KAMPI VERİMLİ GEÇTİ"

Geçen sezon 50 yılık lig tarihinde hiç yapılmamış bir şeyi başardıklarını vurgulayan Kocaman bu yıl da aynı başarıyı yakalayacak ortamın olduğunu belirterek, futbolda yaşanan olumsuz süreci, "Sevindirici olan antrenmanlarda ve maçlarda bu sürecin olumsuz hislerinin takıma çok da fazla yansıdığını görmedim" dedi. Almanya kampının verimli geçtiğini belirten Kocaman, Bu yıl liglerde bizim içim ve tüm takımlar için ekstra bir durum oldu. 1 Temmuz’dan bu yana son derece güzel ve istekli antrenmanlar yaptık. Daha sonra Belçika’da bir turnuvaya katıldık. Lige başlayacağımızı düşünürken bir ara verildi. Çok rastlanan bir durum değildi hepimiz için. 5 Ağustos’ta tekrar antrenmanlara başladık. Ağustos ayı antrenman için çok kullanılan bir ay değil’’ diye konuştu.



"LİG ÖNCESİ SON KARŞILAŞMALARDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ"

Antrenman yaparken oyuncuların kafasında ligin ne olacağı konusunda sorular olduğunu ve bunu söylemekte mahsur olmadığını belirten Kocaman, "Sevindirici olan, antrenmanlarda ve maçlarda bu sürecin olumsuz hislerinin takıma çok da fazla yansıdığını görmedim. Burası çok önemli. Bu oyuncularımın profesyonel anlayışından geliyor. Hazırlık maçlarını resmi maçlara yakın kıvamda oynamaları sevindirici. İnsanların kafalarında soru işaretlerinin gezdiği bir durumda oyunculuarımın çoğunluğunun doğru reaksiyon vermesi önemli" diye konuştu. Hazırlık karşılaşmalarının sonuçları çok fazla önemli olmadığını vurgulayan Kocaman, "Dönem gücümüzü test ettiğimiz ilerletmeye ve korumaya çalıştığımız bir dönem. İki test karşılaşmasında Nürnberg ve Palermo ile karşılaştık . Palermo maçında Palermoya moral vermek amacıyla belki de hakemin desteklediği bir maç oldu. Lig öncesi son karşılaşmaları da kazanarak moral rüzgarını arkamıza alarak lige başlamak istiyoruz" dedi.



"GÜCÜ OLAN SAHADA YENSİN"

Aykut Kocaman, UEFA’ya yapılan şikayetlerle ilgili olarak yöneltilen bir soruya ise, "Kendi tavrımdan öte insanın içini acıtan bir durum. Eğer böyleyse demek lazım. Fırsatçılık çok hoş bir şey değil. Fenerbahçe sahada olmalı rakipler da güçleri varsa Fenerbahçe’yi geçebilmeli. Biz geçen senenin üzerine koyabilecek gibi gözüküyoruz" dedi.



"TAKVİYE İSTERİM"

Oyuncularının durumuyla ilgili açıklamalarda da bulunan ve Semih’in ciddi sakatlığı olmadığını ve zamana ihtiyacı olduğu için İstanbul’a gönderildiğini belirten Kocaman, transferler ilgili olarak ise, "Transferi hem yönetim hem de bizim tarafımızdan doğru organizasyon yapabildiğimizde yaparız. Mutlak ve mutlak forvet oyuncusu almak derdimiz değil. Maliyetleti de düşündüğümüzde iyi bir transfer yapmak isteriz. Doğru bir transfer olmalı bizim için bir takviye daha olmasını isterim" diye konuştu.



"SERCAN YETENEKLİ BİR OYUNCU"

Aykut Kocaman, Bursaporlu Sercan’ın Fenerbahçe’ye transferi konusundaki bir soruya ise "Bana aksettirilmiş bir şey yok benim bu konuda en ufak bir konuşmam bile olmadı. Ama gündeme gelirse ligin değerli oyuncularından bir tanesi. Yetenekleri ile verimliliği arasında soru işareti bıraktı son dönemde ama yetenekli bir oyuncu" dedi.



"LUGANO'NUN ANTRENMAN EKSİĞİ VARDI"

Lugano’nun Palermo maçı kadrosun alınmaması hakkında Aykut Kocaman, "Lugano’nun çok fazla antrenman çaçığı vardı. Uruguay ile birlikte Kupa Amerika’yı kaldırdılar. Böyle bir duygusal yoğunluktan sonra insan vücüdunda boşalma olur. Biz de antrenman yapmasını istediğimiz için Palermo kadrosuna almadık" dedi. Kocaman Fenerbahçe’den ayrılacak oyuncularla ilgili olarak ise "Ayrılmak istedikten sonra biz çok fazla engelleyemeyiz. Sözleşmesi gereği. Ama yıllara dayana Fenerbahçe tecrübesi kişisel olarak tasarrufum değil ayrılmasını istemem burda karar verici sözleşmesine göre kendisidir. Yoksa karar verici her zaman Fenerbahçe’dir. Oyunculardan kişisel olarak bana gelmiş bir şey yok" diye konuştu.



"YOBO GİBİ OYUNCULAR ARTMALI"

Yobo ile son bir haftada direkt temasa geçildiğini ifade eden Kocaman, "Benim sadece performansı nedeniyle görmek istediğim bir oyuncu değil. Profesyonel anlayışı ile pek çok konuda örnek gösterilebilecek birisi. Futbol sadece antrenmana çıkıp maç oynamak değil. Futbolcular artık meslekleriyle ilgili daha çok zaman geçirmeli Yobo da böyle bir oyuncu onun gibi oyuncuları arttırmak hedefim Fenrbahçe’de. Umarım bunu başarırım. Yobo ile ilgili çalışmalar sürüyor kendiside gelmek istiyor" dedi



"GÖKHAN GÜVENDİĞİM BİR OYUNCU"

Mousa Sow ile ilgili olarak bir çalışmaları bulunmadığını belirten Aykut Kocaman, "Geçen sezonda çalıştığım oyuncular itibariyle bazı oyuncuların antrenman katılımları istenen seviyede dedğil. Bu sene daha iyi. Bu sene bu anlmada olumlu gelişme var. Bunların bir taneside Gökhan. Oyun içinde en çok güvendiğim oyucnularan birisi ama bunu antrenmanlar ile de şekillendirse hem bizim hemde kendisi için verimlilik artacaktır’’ dedi.



"PLAY-OFF DÖNEMSEL OLARAK DOĞRU"

Lige getirilmek istenen play-off sistemiyle ilgili olarak da konuşan Kocaman, "Büyük liglerde uygulanmayan bir sistem. Bu konudan bakıldığında haklı bir eleştiri tarzı var. Ancak dönemsel olarak bence doğru. Futbolun şu anki görüntüsü insanlar algısındaki yeri hepsi biraraya geldiğinde dönemsel olarak doğru. Şampiyonluğa oynayan takımların hakkındaki oluşabilecek şaibeleri ortadan kaldıracak bir sistem’’ diye konuştu.



"YENİ SİSTEM ALEX'E DAHA UYGUN"

Lig başlayana kadar iki hazırlık maçı daha oynamayı planladıklarını belirten Kocaman, "Ana düzenimiz var. Alex’e daha uygun olan. Son derece başarılı uygulanan bir sistem. Antrenörlükteki amacım da iyi olan bir şeyi bozmak değil geliştirmek. Bu kurulan düzen Alex’in etrafına göre kurulmuş bir düzen. Orta sahada kalabalık olabilir miyiz diye düşünülen bir düzen Alex de yine burada kiliti bir oyuncu. Amacımız oyuncularımın verimliliğini üst seviyeye çıkarmak’’ dedi.



"YÖNETİM YAPMASI GEREKENLERİ YAPIYOR"

Taraftarın medyaya tepkisinin hoş olmadığını ve yaşanan süreçte hiç yalnız kaldığını düşünmediğini vurgulayan Kocaman, "Yönetim son derece yoğun bir şekilde yapması gerekenleri yapmaya devam ediyor. Transferle ilgili çalışmaları aksatacak cok ciddi sorunları var kulübün. Biraz daha mesleğimize dönerek bu süreci atlatmaya çalıştık atlatabildik mi daha belli değil. Son derece güzel bir işimiz var. Futbolculuk ve sonrası antrenörlük hobi mesleklerden. Yalnız kaldığımı düşünmüyorum" diye konuştu.



RAKİPLERİ DEĞERLENDİRDİ

Ligdeki takımları ve rakiplerini değerlendiren Kocaman Trabzonspor ile ilgili olarak, "Geçen sezonki yarış olağanüstü bir yarıştı. 17’de 16 maç kazanmak zorsa, Trabzon’un da 82 puan alması zordu ve başarıydı. Ben bunu tam aksine övme olarak söylüyorum’’ dedi. Galatasaray’ın bu yıl atılım yapma amcında olduğunu vurgulayan Kocaman, "Galatasaray bu yıl atılım yapmak amacında. Bu sezon ne kadar takım olabilecekler? Bu konuda soru işareti hep yanlarında olacak. Kaliteli ve güçlü bir takım kuruyorlar’’ dedi. Beşiktaş’ın durumunu da değerlendiren Aykut Kocaman, "Beşiktaş takım olma yolunda önemli adımlar attı. Bunu nereye kadar taşıyacaklar? Ben de merak ediyorum" diye konuştu. Kocaman ligdeki iddiaları hakkında ise, "Eğer kırılma yaşanmadan bu süreci aşabilirsek ligin bir numaralı favorisiyiz. Şampiyonlar liginde seçme şansı yok. Şanslı fikstür bana çok anlamlı gelmiyor tercih etmek gerekirse Barcelonanın olmamasını isterim ama çıkarsa ona göre bakacağız. Barcelona ile daha fazla oynamak gelişmenin başlangıcı kırılmayı da arttırabilir" dedi.



"AFRİKA KUPASI SIKINTIYA DÜŞÜREN BİR ORGANİZASYON"

Afrika Kupası’nın tüm takımları büyük sıkıntıya düşüren bir organizasyon olduğunu belirten Kocaman, ’’Milli takımlarda oynayan oyuncunlar için öyle. Şu an itibariyle Niang ve Dia var elimizde. Yobo da katılırsa aramıza Afrika şampiyonası bizim statümüzü şu an çok etkileyecektir. Bunun için takım içinde ve yerel alternartifler yaratmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.



ntvspor
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



Bende Aykut kocaman a diyorum ki!!



Şerefli haysiyetli olan ŞİKE Yapmadan kazansın!! Şikeyle kazanırsın. Yüzsüzler hala konuşuyorlar.
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



Kes lan sesini şebek Şikeci pislik herifler sahada nasıl yenicek millet heryerde şike yapıyosunuz..
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



gücü olan sahada yener de siz sahada hiç mücadele etmiyorsunuz ki ?
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



bu kendini harbi bir şey sanmaya başlamış la . zamanında fenerliler oğuz çetinede imparator demişti . ama o havalanmamış efendiliğini korumuştu . kocaman koyacak sana gerçek imparator o zaman görüşeceğiz .
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



fatih terim buna dese ki höt!



aykut döner der ki buyur hocam al sana bi g.t.



öyle de pısırık bir adamdır.



şikeci leşçi.
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



Adam çok pişkin sanki tüm takımları saha da Alın Terleri ile yendiler de böyle bir açıklama yapıyor.



GS sitesinden manidar bir cevap vermek gerke aslında, saha da kazanılsa zaferler bu duruma gelmezdi Türk Futbolu diye.
 
Cevap: Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin"



:mad:



23 Ağustos 2011 17:26 | NTVSpor.net



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Takımın kamp yaptığı Steigenberger Oteli’nde bir basın toplantısı düzenledi. Kocaman, kırılmada yaşanmadan bu sürecin atlatıldığı takdirde bir numaralı favori olduklarını söyledi.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin sahada olması gerektiğini, rakiplerin de güçleri yetmesi halinde Fenerbahçe'yi geçmesi gerektiğini söyledi. Kocaman, "Eğer kırılma yaşanmadan bu süreci aşabilirsek ligin bir numaralı favorisiyiz" dedi.



"ALMANYA KAMPI VERİMLİ GEÇTİ"

Geçen sezon 50 yılık lig tarihinde hiç yapılmamış bir şeyi başardıklarını vurgulayan Kocaman bu yıl da aynı başarıyı yakalayacak ortamın olduğunu belirterek, futbolda yaşanan olumsuz süreci, "Sevindirici olan antrenmanlarda ve maçlarda bu sürecin olumsuz hislerinin takıma çok da fazla yansıdığını görmedim" dedi. Almanya kampının verimli geçtiğini belirten Kocaman, Bu yıl liglerde bizim içim ve tüm takımlar için ekstra bir durum oldu. 1 Temmuz’dan bu yana son derece güzel ve istekli antrenmanlar yaptık. Daha sonra Belçika’da bir turnuvaya katıldık. Lige başlayacağımızı düşünürken bir ara verildi. Çok rastlanan bir durum değildi hepimiz için. 5 Ağustos’ta tekrar antrenmanlara başladık. Ağustos ayı antrenman için çok kullanılan bir ay değil’’ diye konuştu.



"LİG ÖNCESİ SON KARŞILAŞMALARDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ"

Antrenman yaparken oyuncuların kafasında ligin ne olacağı konusunda sorular olduğunu ve bunu söylemekte mahsur olmadığını belirten Kocaman, "Sevindirici olan, antrenmanlarda ve maçlarda bu sürecin olumsuz hislerinin takıma çok da fazla yansıdığını görmedim. Burası çok önemli. Bu oyuncularımın profesyonel anlayışından geliyor. Hazırlık maçlarını resmi maçlara yakın kıvamda oynamaları sevindirici. İnsanların kafalarında soru işaretlerinin gezdiği bir durumda oyunculuarımın çoğunluğunun doğru reaksiyon vermesi önemli" diye konuştu. Hazırlık karşılaşmalarının sonuçları çok fazla önemli olmadığını vurgulayan Kocaman, "Dönem gücümüzü test ettiğimiz ilerletmeye ve korumaya çalıştığımız bir dönem. İki test karşılaşmasında Nürnberg ve Palermo ile karşılaştık . Palermo maçında Palermoya moral vermek amacıyla belki de hakemin desteklediği bir maç oldu. Lig öncesi son karşılaşmaları da kazanarak moral rüzgarını arkamıza alarak lige başlamak istiyoruz" dedi.



"GÜCÜ OLAN SAHADA YENSİN"

Aykut Kocaman, UEFA’ya yapılan şikayetlerle ilgili olarak yöneltilen bir soruya ise, "Kendi tavrımdan öte insanın içini acıtan bir durum. Eğer böyleyse demek lazım. Fırsatçılık çok hoş bir şey değil. Fenerbahçe sahada olmalı rakipler da güçleri varsa Fenerbahçe’yi geçebilmeli. Biz geçen senenin üzerine koyabilecek gibi gözüküyoruz" dedi.



"TAKVİYE İSTERİM"

Oyuncularının durumuyla ilgili açıklamalarda da bulunan ve Semih’in ciddi sakatlığı olmadığını ve zamana ihtiyacı olduğu için İstanbul’a gönderildiğini belirten Kocaman, transferler ilgili olarak ise, "Transferi hem yönetim hem de bizim tarafımızdan doğru organizasyon yapabildiğimizde yaparız. Mutlak ve mutlak forvet oyuncusu almak derdimiz değil. Maliyetleti de düşündüğümüzde iyi bir transfer yapmak isteriz. Doğru bir transfer olmalı bizim için bir takviye daha olmasını isterim" diye konuştu.



"SERCAN YETENEKLİ BİR OYUNCU"

Aykut Kocaman, Bursaporlu Sercan’ın Fenerbahçe’ye transferi konusundaki bir soruya ise "Bana aksettirilmiş bir şey yok benim bu konuda en ufak bir konuşmam bile olmadı. Ama gündeme gelirse ligin değerli oyuncularından bir tanesi. Yetenekleri ile verimliliği arasında soru işareti bıraktı son dönemde ama yetenekli bir oyuncu" dedi.



"LUGANO'NUN ANTRENMAN EKSİĞİ VARDI"

Lugano’nun Palermo maçı kadrosun alınmaması hakkında Aykut Kocaman, "Lugano’nun çok fazla antrenman çaçığı vardı. Uruguay ile birlikte Kupa Amerika’yı kaldırdılar. Böyle bir duygusal yoğunluktan sonra insan vücüdunda boşalma olur. Biz de antrenman yapmasını istediğimiz için Palermo kadrosuna almadık" dedi. Kocaman Fenerbahçe’den ayrılacak oyuncularla ilgili olarak ise "Ayrılmak istedikten sonra biz çok fazla engelleyemeyiz. Sözleşmesi gereği. Ama yıllara dayana Fenerbahçe tecrübesi kişisel olarak tasarrufum değil ayrılmasını istemem burda karar verici sözleşmesine göre kendisidir. Yoksa karar verici her zaman Fenerbahçe’dir. Oyunculardan kişisel olarak bana gelmiş bir şey yok" diye konuştu.



"YOBO GİBİ OYUNCULAR ARTMALI"

Yobo ile son bir haftada direkt temasa geçildiğini ifade eden Kocaman, "Benim sadece performansı nedeniyle görmek istediğim bir oyuncu değil. Profesyonel anlayışı ile pek çok konuda örnek gösterilebilecek birisi. Futbol sadece antrenmana çıkıp maç oynamak değil. Futbolcular artık meslekleriyle ilgili daha çok zaman geçirmeli Yobo da böyle bir oyuncu onun gibi oyuncuları arttırmak hedefim Fenrbahçe’de. Umarım bunu başarırım. Yobo ile ilgili çalışmalar sürüyor kendiside gelmek istiyor" dedi



"GÖKHAN GÜVENDİĞİM BİR OYUNCU"

Mousa Sow ile ilgili olarak bir çalışmaları bulunmadığını belirten Aykut Kocaman, "Geçen sezonda çalıştığım oyuncular itibariyle bazı oyuncuların antrenman katılımları istenen seviyede dedğil. Bu sene daha iyi. Bu sene bu anlmada olumlu gelişme var. Bunların bir taneside Gökhan. Oyun içinde en çok güvendiğim oyucnularan birisi ama bunu antrenmanlar ile de şekillendirse hem bizim hemde kendisi için verimlilik artacaktır’’ dedi.



"PLAY-OFF DÖNEMSEL OLARAK DOĞRU"

Lige getirilmek istenen play-off sistemiyle ilgili olarak da konuşan Kocaman, "Büyük liglerde uygulanmayan bir sistem. Bu konudan bakıldığında haklı bir eleştiri tarzı var. Ancak dönemsel olarak bence doğru. Futbolun şu anki görüntüsü insanlar algısındaki yeri hepsi biraraya geldiğinde dönemsel olarak doğru. Şampiyonluğa oynayan takımların hakkındaki oluşabilecek şaibeleri ortadan kaldıracak bir sistem’’ diye konuştu.



"YENİ SİSTEM ALEX'E DAHA UYGUN"

Lig başlayana kadar iki hazırlık maçı daha oynamayı planladıklarını belirten Kocaman, "Ana düzenimiz var. Alex’e daha uygun olan. Son derece başarılı uygulanan bir sistem. Antrenörlükteki amacım da iyi olan bir şeyi bozmak değil geliştirmek. Bu kurulan düzen Alex’in etrafına göre kurulmuş bir düzen. Orta sahada kalabalık olabilir miyiz diye düşünülen bir düzen Alex de yine burada kiliti bir oyuncu. Amacımız oyuncularımın verimliliğini üst seviyeye çıkarmak’’ dedi.



"YÖNETİM YAPMASI GEREKENLERİ YAPIYOR"

Taraftarın medyaya tepkisinin hoş olmadığını ve yaşanan süreçte hiç yalnız kaldığını düşünmediğini vurgulayan Kocaman, "Yönetim son derece yoğun bir şekilde yapması gerekenleri yapmaya devam ediyor. Transferle ilgili çalışmaları aksatacak cok ciddi sorunları var kulübün. Biraz daha mesleğimize dönerek bu süreci atlatmaya çalıştık atlatabildik mi daha belli değil. Son derece güzel bir işimiz var. Futbolculuk ve sonrası antrenörlük hobi mesleklerden. Yalnız kaldığımı düşünmüyorum" diye konuştu.



RAKİPLERİ DEĞERLENDİRDİ

Ligdeki takımları ve rakiplerini değerlendiren Kocaman Trabzonspor ile ilgili olarak, "Geçen sezonki yarış olağanüstü bir yarıştı. 17’de 16 maç kazanmak zorsa, Trabzon’un da 82 puan alması zordu ve başarıydı. Ben bunu tam aksine övme olarak söylüyorum’’ dedi. Galatasaray’ın bu yıl atılım yapma amcında olduğunu vurgulayan Kocaman, "Galatasaray bu yıl atılım yapmak amacında. Bu sezon ne kadar takım olabilecekler? Bu konuda soru işareti hep yanlarında olacak. Kaliteli ve güçlü bir takım kuruyorlar’’ dedi. Beşiktaş’ın durumunu da değerlendiren Aykut Kocaman, "Beşiktaş takım olma yolunda önemli adımlar attı. Bunu nereye kadar taşıyacaklar? Ben de merak ediyorum" diye konuştu. Kocaman ligdeki iddiaları hakkında ise, "Eğer kırılma yaşanmadan bu süreci aşabilirsek ligin bir numaralı favorisiyiz. Şampiyonlar liginde seçme şansı yok. Şanslı fikstür bana çok anlamlı gelmiyor tercih etmek gerekirse Barcelonanın olmamasını isterim ama çıkarsa ona göre bakacağız. Barcelona ile daha fazla oynamak gelişmenin başlangıcı kırılmayı da arttırabilir" dedi.



"AFRİKA KUPASI SIKINTIYA DÜŞÜREN BİR ORGANİZASYON"

Afrika Kupası’nın tüm takımları büyük sıkıntıya düşüren bir organizasyon olduğunu belirten Kocaman, ’’Milli takımlarda oynayan oyuncunlar için öyle. Şu an itibariyle Niang ve Dia var elimizde. Yobo da katılırsa aramıza Afrika şampiyonası bizim statümüzü şu an çok etkileyecektir. Bunun için takım içinde ve yerel alternartifler yaratmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.



ntvspor

ulan serefsiz oglu serefsiz Korcanidami sahada yendiniz serefsizler



Aslinda tepkim playoffa degil
 
Cevap: Aykut Kocaman:"Gücü olan sahada yensin"



"YOBO GİBİ OYUNCULAR ARTMALI"

Yobo ile son bir haftada direkt temasa geçildiğini ifade eden Kocaman, "Benim sadece performansı nedeniyle görmek istediğim bir oyuncu değil. Profesyonel anlayışı ile pek çok konuda örnek gösterilebilecek birisi. Futbol sadece antrenmana çıkıp maç oynamak değil. Futbolcular artık meslekleriyle ilgili daha çok zaman geçirmeli Yobo da böyle bir oyuncu onun gibi oyuncuları arttırmak hedefim Fenrbahçe’de. Umarım bunu başarırım. Yobo ile ilgili çalışmalar sürüyor kendiside gelmek istiyor" dedi
 
Cevap: Aykut Kocaman: "Gücü olan sahada yensin"



Son 10 yilin Kadiköy'de oynanan derbilerini bir arastirsalar %90'i sikeli cikar. Hadi Aykut Bank Asya'da basaraliar. Seni biraz stres basmis. Herhalde olumsuz bir seyler duymus gibisin
 
Üst Alt