Aykut Kocaman: "Şampiyon olacağız, bu çok net" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aykut Kocaman: "Şampiyon olacağız, bu çok net"


fenerbahcede_aykut_kocamana_sert_sozler_sen_nasil_fenerbahcelisin_ya_utanr5.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçiş döneminde olduklarını söyledi. Kocaman, lig sonunda şampiyon olacaklarını iddia etti.

"İhtiyacımız olan temel şey galibiyetti. İlk 6 resmi maçımıza yakın geçti ilk yarı. Oyun olarak istenilen seviyeye çıkamadık. İlk 6 resmi maça damga vuran durup dururken gol yeme hali tekrar ortaya çıktı. Konuştuğumuz şeyleri sahaya çok az şekilde yansıtabildik. Rakibin eksik kalması bizim için avantaj oldu ama bunu avantaj olarak kullanamadık. Gelen oyuncular kaliteli oyuncular. Ekstra olarak alınan oyuncular var. Düşündüğümden biraz daha sürecek. Öte yandan takım düzelecek ve daha doğru bir oyuna doğru gidecek. Biraz daha antrenman yapmamız gerek ve tamamlanmamız gerek... Biz son maça kadar şampiyonluğu kovalayacağız ve şampiyon olacağız. Bu çok net. Vardar maçı sonrasında elenmeyi hiç düşünmüyordum bunu belirteyim."
 
Ya büyük yerden haber almış cidden futbol dışı yerlere güveniyor. Ya da iddialı olmak için sadece psikoloji kasıyor patlayacak Stoch gibi.
 
Biz son maça kadar şampiyonluğu kovalayacağız ve şampiyon olacağız. Bu çok net.

Muhtemelen altını çizdiğim yerde ağzının içinde bir şey geveledi kimse ne dediğini anlamadı böyle yazdılar.
 
Mevcut kadroyla şampiyonluk imkansız. İlk 3 çok zor, 5 veya 6. lık kuvvetle muhtemel ama Joseph olayında bir sahtekarlık dönecek gibi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu kadro ve oyunu şike de kurtaramaz.

Adamın "Kusura bakmayın; bu sezon böyle. Zar zor kazanacağız. Oyunlar genelde berabere kimi zaman yenilgi ile bitecek. Arada sırada da galibiyet alıp sezonu bitireceğiz" demesini mi bekliyorsunuz!

Volkan diye bir kalecileri var bunların! Fenerbahçeliler dışında kimse sevmez onu! İşte o adam da böyle derdi. Sezonun bitmesine 4-5 hafta kala 7 puan gerideyken "taraftarımız bize inansın; biz şampiyon olacağız. Bunu herkes böyle bilsin derdi."
 
Tabi ya aykut hodcama guvenin ey fenevlilev.

Bu aykutla aziz bi 20 yil daha kalsinlar fbnin basinda! Birakin aykut fb nin arsene wengeri olsun ! ;)
 
Son düzenleme:
Üst Alt