Aykut Kocaman'dan şok iddia! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aykut Kocaman'dan şok iddia!


İSTANBUL / DHA



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli ekibin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkından men edilmesini büyük bir şok olarak değerlendirirken, "Ne yazık ki UEFA'nın bu kararı alması için Türkiye'den yüklü miktarda E-mail gönderildi" dedi.



Kocaman, "Kimlerden şüpheleniyorsunuz?" sorusuna yanıt vermek yerine, "Bu fenalığı yapanlar şimdi mutludurlar herhalde. Zira sonuç ortada, kendilerini muaffak olmuş gibi görüyorlardır" diye konuştu..





:D



BİZ YAPTIK BİZZ :D
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



Artik katakulli cumhuriyeti degiliz Kocaman Aykut. Pisliklerinizin üstü kapatilmiyor artik. Isteyen mail da atar, isteyen ucaga atlar bizzat UEFA´ya gider. Sana ne oluyor?
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



Canım ya tavırda yaparmış aman da aman.2008'de Arda Turan için mail gönderirken fenalık değildi ama :)..Yaklaşık 100 arkadaşımla beraber bu fenalığa yaptığım için inanılmaz mutluyum.Sen Avrupa'ya gidip gruplardan çıkamayacaksın diye ben takımımın Avrupa'da yakalayacağı zaferleri riske atamam sayın KOCAMAN.
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



"Ne yazık ki UEFA'nın bu kararı alması için Türkiye'den yüklü miktarda E-mail gönderildi"



Tahminim 20.000 kadarına direkt etkimiz var Sn Kocaman. :) İsmimizi de kullansaydınız bari.
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



Yahu bırak şimdi maili falan,

sen 2006'daki gibi önce bir istifa edip sonra kıvırsana, başkanın gibi
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



"Bu fenalığı yapanlar şimdi mutludurlar herhalde."

Yaptığımız fenalık değil.Yaptığımız türk futbolunun temizlenmesi, adil kararların alınması için gönderilen uyarı.Tabi sizin bunu anlamamanız normal.Biz mutluyuz.
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



Ya arkadaş bunlarda hiç mi utanma yok? Hiç mi ar yok? Tutup "bizi şikayet ettiler" diye yakınıyorlar. "Şike yapmadık" diye yakınacağına başkalarına atıyor suçu. Sen şike yap, milletin puanlarını çal sonra da ceza verilmesin ve biz de şikayet etmeyelim ha?!?! Siz kimsiniz ya? Ne sanıyorsunuz kendinizi!!!
 
Cevap: Aykut Kocaman'dan şok iddia!



Pisliğinizin üstünün kapatılmasını beklediniz heralde ve her zaman olduğu gibi. Bir de utanmadan "ne yazık ki" demiş. Sadece mail ile UEFA bir kulübü men etmez. O maillerin içeriği doğruymuş demek...



Canıma değsin :)
 
Üst Alt