Aykut Kocaman'dan Yapay Zeka Sunumu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aykut Kocaman'dan Yapay Zeka Sunumu


Aykut Kocaman 'yapay zekayı' anlattı


1031000737.jpg


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, IBM Türkiye tarafından düzenlenen ve yapay zeka konusunun ele alındığı Watson Istanbul Summit 2017'ye katıldı.

Zirve, 1500 kişinin katılımıyla İstanbul Volkswagen Arena'da düzenlendi. Kocaman da, teknolojiyi nasıl kullandığını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.Kocaman, sunumunda futbolun bilimden faydalandığını ve bu sayede birçok önemli bileşeni bir arada barındırdığına değindi. Bu bileşenlerin arasında yer alan teknik veri, taktiksel veri ve en önemlisi de insan faktörünün ne kadar önemli olduğunu anlatan Kocaman, teknolojiyi kullanarak bu bilinmeyenleri olabildiğince anlamlandırıp azaltmanın ne kadar kıymetli olduğunu belitti.
Kocaman, futbolun içerisinde yer alan verileri ekibiyle birlikte oldukça yoğun olarak inceleyip analiz ederek bu bilinmeyenlerin seviyesini nasıl daha az ve iyi hale getirebileceği konusunda her geçen gün daha çok çalıştıklarını da sözlerine ekleyerek sunumunu sonlandırdı.

@https://tr.sputniknews.com/yasam/201711151031000765-aykut-kocaman-yapay-zeka-teknoloji/
 
Aykut şirketleşmeli. AyKocamanZeka A.Ş.'yi kurmalı ve eski takım arkadaşı Uygun'un Türbülent'i ile birleşmeli. 2 Teknoloji devinin birleşmesi şüphesiz ki Türk Futboluna ve geleceğine katkı sağlayacaktır.
 
Dalga geçiyoruz, geyik yapıyoruz o konu ayrı ama ben bu adamın boş biri olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa o kadar sinsi olamazdı.
 
Fenerbahçe'nin bizden daha iyi olduğunu ima eden bir mesaj.Başarılarımızı ne Aziz'e ne de Aykut'a borçluyuz,defolsun gitsin ikisi de nereye gidiyorsa.
Bizim zaten böyle bir iddiamiz yok.
Aksine Fenerbahcenin bu haline seviniyoruz ve bunun sürmesi icin kalmalarini istiyoruz.
Biz iyi oldukca Fenerbahce bizimle en fazla yarisabiliyor ama sonunu getiremiyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt