Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”


Aziz Yıldırım, dün Atatürk Havalimanı CIP Salonu’nda karşılaştığı Adnan Polat’a Arda Turan için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi yineledi:

Geçtiğimiz pazartesi akşamı, Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde biraraya gelen 3 büyük kulübün başkanının buluşması, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın G.Saray Başkanı Adnan Polat’a yaptığı “Arda’yı bize ver, pazartesi günü hesabınıza hemen 15 milyon Euro’yu yatıralım” şeklindeki teklifin gölgesinde kaldı.. Spor medyası bu teklifi hafta boyunca enine boyuna tartıştı..



ARDA KONUŞMUYOR



Arda, teklifi kendisine ileten futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel’e “Beni F.Bahçe’ye götürecek para birimi henüz icat olmadı” yanıtını verdi.. Ancak kapalı devre gerçekleşen bu konuşmanın ardından, Arda medya önünde net ve resmi bir mesaj vermekten kaçındı.. Beşiktaş formasını giydikten 1 hafta sonra “Herkes bir gün F.Bahçeli olacak” şapkasını takan Mehmet Topuz’u gördükten sonra, Arda’nın Topuz’dan daha gerçekçi davrandı.



Dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı’nın CIP Salonu, bu transfer teklifinin devamına sahne oldu.. Tatil için Fethiye’ye uçacak olan Adnan Polat ile Ankara’ya gidecek olan Aziz Yıldırım, CIP’de karşılaştılar.. Yıldırım hemen Arda konusunu tekrar açtı:



“Başkan, ben sana yaptığım teklifte ciddiyim.. Arda’yı F.Bahçe’ye mutlaka transfer etmek istiyorum..”



Polat kaçamak cevaplarla “Arda da istemiyor” diyecek oldu, Yıldırım “Sana söyledim.. 10 dakika başbaşa kalırsak, Arda’yı ikna ederim.. Orasını düşünme, yeter ki sen ’evet’ de..”



SERVET’E Mİ BAĞLI?



Polat çekingen bir tavır sergilerken, yakın çevresinden sızan haberler bu çekingenliğin nedenini açıklıyor:



“Maalesef Servet Çetin’in Marsilya’ya transferi suya düştü, oradan gelmesi beklenen 8 milyon Euro buharlaştı. G.Saray nakit akışını sağlayabilmek için Arda’nın satışına onay vermek zorunda kalabilir..”



Yalçındağ'ın evindeki yemeğin öncesinde gerçekleşen bir Kulüpler Birliği toplantısında da Polat’a “Arda’yı istiyorum” teklifi yapan Aziz Yıldırım, bu transferde ne kadar kararlı olduğunu Polat’ın uçağına gitmesinden sonra CIP’de karşılaştığı Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin yanında da tekrarladı..



Yıldırım çevresindekilere Arda’yı ne kadar istediğini anlatırken yanına gelen eski teknik direktörü Denizli’ye dönerek “Bakın Mustafa Hoca geldi.. Ona sorun, çünkü beraber çalıştık, o beni çok iyi tanır.. Kafama koyduğum oyuncuyu mutlaka alırım.. Arda’yı da eninde sonunda alacağım” ifadelerini kullandı..



Peki bu görüşmeler nasıl gerçekleşti? Bir düğüne katılacak Aziz Yıldırım’ın TK 136 sayılı Ankara uçağı 17.00 yerine 18.05, Adnan Polat’ın TK 126 sayılı Dalaman uçağı 17.20 yerine 17.55, Mustafa Denizli’nin TK 334 sayılı İzmir uçağı da saat 18.00’de kalkınca, devlerin buluşması THY sayesinde gerçekleşmiş oldu..



Kaynak: İnternetspor
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



başlık yanlış olmuş "Azize eninde sonunda BABA'yı alacak" diye düzeltilmeli. Adam söylemiş işte "öyle bir para birimi yok :D"
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



ya bırakın 1 saat konussun su adam Arda'yla G.Gönül'e de musade etsin Haldun Üstünel'le 1 saat konussun ben razıyım hatta destekliyorum hersey ortaya cıkar
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



Şimdi zaten alamaz da arda avrupaya açıldıktan sonra çok uğraşır o zaman belli olmaz,ama şimdi alamaz.
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



Haldun Üstünel 10 dakika Fenerbahçe takıımyla konuşsun bak ne oluyor.
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



Istedigi oyuncuyu alirmis. Hani Nihat??? Hamit??? Isil Albene neler teklif edildigini bilen biliyor. Keza Hasan ve Ümit Karan icin ne diller döktügünü biliyoruz. bu adam bir de oyunculari iyi ikna ettigini düsünüyor. 4 haftadir kici kirik Poulseni ikna edemediler okdara parayla. cikmis konusuyor.
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



Basın Aziz Yıldırım'a yaranmak için her şeyi yapıyor..Arda'yı yıpratma çabası bunlar..Özellikle Fanatik (paçavrası mı desem ne desem) hep Arda hakkında saçma salak haberler yapıyor.. Hayır sakin olayım diyorum,tepki göstermeyeyim diyorum yok arkadaş..Haberi okuyunca acayip sinirleniyorum..
 
Cevap: Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”



Serbest çağrışım yaptı Aziz'e.



normal_0164.jpg
 
Üst Alt