Aziz Yıldırım: "Ben geldiğimde 4. 5. oluyorduk" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aziz Yıldırım: "Ben geldiğimde 4. 5. oluyorduk"


5152021.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Euroleague şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe TV'ye konuştu. Aziz Yıldırım uzun süredir konuşulan Doğuş - Fenerbahçe işbirliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, sponsorluk anlaşması yapabileceklerini söyledi.


İşte Yıldırım'ın maç sonu açıklamaları:

"19 senedir başkanlık yapıyorum ve bu sürede amatör şubelere hep destek verdim. Geldiğimde 4. - 5. oluyorduk. Murat Ülker ve ailesine buradan teşekkür ediyorum. Biz basketbolda yükselmeyi onunla yaptık. Bundan sonra Fenerbahçe'nin hedefi, bu tesadüfi başarı değildir, kalıcıdır. Çok büyük hatalar yapmazsak buralarda kalacağız. Doğuş ile beraber olursak, F.Bahçe basketbol takımı hep bu başarıları kazanır. Bu başarı her yıl Final Four'a katılmaktır."


3 Temmuz vurgusu!

Biz 2006'dan beri devamlı darbe yedik. FETÖ 2006'da başlayarak önledi. 2 defa şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik. Başka bir kulübün başına bunlar gelseydi, kulüp kalmazdı. Çok şey konuşucağım ama bunları kongreye sakladım. Aziz Yıldırım'ın istifa edip gitmesi kolaydır ama, bugüne kadar getirdiği işleri silmek zordur. Bunu da herkes anlayacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarına hayırlı olsun. Başka takımı tutanların da bu takıma sahip çıkması lazım."

Fanatik
 
FETÖ bahane FB için geç o işi, yıllardır şike yapan bir kulüpsünüz ve 2011'den beri de hükümet tarafından aşırı kollanıp ödüllendiriliyorsunuz.

2012'de başlayan play-off ve yabancı sınırı + ünal aysal/fatih terim operasyonu+dursun özlek sabotajı olmasa Galatasaray şuan 5. yıldızı takmaya emin adımlarla giderken, şampiyonlar liginde de en kötü ihtimal yarı final görmüştü ve üzerine koyarak gidiyordu.

Hala boş boş konuşuyor basketbol takımı şampiyon olmuş hala konuyu başka yerlere çekiyor, otur önce şampiyonluğunu kutla.

Ki basketbol da ki başarı senin değil, Şahenk ve Ülker'in finansal desteği sayesinde olan bir başarıdır.

Ülker ile birleşmeden önce FB'nin basketbol şampiyonluk sayısı 1'di o da 1991 yılına ait.

Galatasaray'ın ise 2007 öncesi zaten 4 şampiyonluğu vardı.

Geçin bu işleri kısaca.

Türk sporunu malum hükümet ve bu zihniyette ki 50-100 kadar adam sömüre sömüre bitirdi.

5 sene sonra yaptığınız stadlara gidecek adam bulamayacaksınız.
 
En komik lafıda çok şey konuşacağım ama bunları kongreye saklayacağım.Şu lafını 20 yıldır tekrarlıyor daha bir şey konuştuğunu görmedik.:asd22: Angutlar bugün belki çok sevinde fakat bu şampiyonluk felaketleri olacak.Bu adam 10 yıl daha kalır kesin.:D.
 
10 yıldır cl de tek maç yapamamış takımı, millete masal anlatıyor. ben futbolda sampiyon olayım isterse fener her yıl eurolegaue alsın umrumda olmaz.

aziz gene narkozu verdi taraftarına, 3-5 gün sonra uyanırlar.
 
Benim anlamadığım niye bütün sponsorlar Fener'e çalışıyor basket şubesinde ve bizim şubenin durumu ne olacak yani artık Eurolige gitmemiz olanaksız gereksiz bir masraf değil midir ?
 
Üst Alt