Aziz Yıldırım: "Bizde para bol, bankada 100 milyon Euro'ya yakın para var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aziz Yıldırım: "Bizde para bol, bankada 100 milyon Euro'ya yakın para var"


aziz-640.JPG

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Antalya Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği etkinlikte UEFA'nın mali yükümlülükleri ile ilgili soruya, "Bizde para bol. Bankada 100 milyon Euro'ya yakın para var. Bazı kulüpler gibi bol keseden harcamıyoruz" yanıtını verdi.


Habertürk'ün haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) da sert eleştirilerde bulunan başkan Yıldırım, "Federasyonun kendine çekidüzen vererek takımların yaptığı harcamaların karşılığında onları üzecek kararların içinde olmamaları gerek. Muz ayaklarının altına konmuştur, her an o muz onların ayaklarını kaydırabilir. Artık yeter yani" diye konuştu.

"FENERBAHÇE, CUMHURİYETİN KADERİNİ ÇİZMİŞTİR"

"Sizlerle olmak, burada sizlerle birlikte Fenerbahçe'yi yaşamak bizim için bir onurdur. 3 Temmuz 2011'de Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'nde kader yaşamıştır. Fenerbahçe camiası Cumhuriyetin kaderini çizmiştir. Kurtuluş Savaşı'nda Mustafa Kemal Atatürk, silah ihtiyaçlarını Fenerbahçe üzerinen Anadolu'ya geçirip dağıtmıştır. Her dönemde Fenerbahçe, devletinin ve Cumhuriyetinin yanında mücadelesine devam etmiş ve devam edecektir. Mustafa Kemal'in Askerleriyiz ve İzmir Marşını herkes söyleyebilir, söylemelidir de. Fenerbahçe'nin kimliği bellidir. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız. Biz Cumhuriyetçi bir devlette sporda yarışan ama kendisini Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak ifade eden bir kulübüz. Bu yıllarca böyle devam etmiştir. Bundan sonra da böyle devam edecektir.

"3 TEMMUZDA BİZE KAÇIYOR DİYENLER BUGÜN ÜLKEYİ TERK ETTİ"

3 Temmuz 2011'de bizler için kaçıyorlar, Kıbrıs'a gidiyorlar, yurt dışına kaçarak hesap vermeyecek dediler. Ben ve arkadaşlarım Metris'te mezarlarımızın burada olduğunu ifade ederek kapıları gösterdik. Ergenekon ve Balyoz davalarında yurt dışında görevli olan Atatürkçü subaylar ülkeye döndüler hesap vermek için. Ancak onlardan hesap soranlar ülkeyi terk ettiler. Devleti ele geçirme operasyonu 15 Temmuz'da zirve yapmıştır ama tehlike hala devam ediyor."

"TERİM'İ KOVDUYSANIZ TAZMİNATINI ÖDEYECEKSİNİZ"

“Milli takımlar olayında bir sözleşme yapmışsanız değeri neyse onu yerine getirmelisiniz. Siz sayın Fatih Terim’i kovduysanız tazminatını ödeyeceksiniz. Onu sokağa atıp da ‘Bağış yapsın, şu kadar çalışanın şu kadar işçinin maaşıdır’ deme şansını bugün değil o anlaşmayı yaparken düşünecektiniz. O zaman bunun da bir hesabının verilmesi gerekirdi”

"SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT' DİYORLARDI!"

“Milli takımın yeni hocası hayırlı olsun ama insan üzülüyor. 80 milyonluk ülkede milli takımı emanet edecek hoca bulamadık. O zaman futbolda boşuna çalışılıyor. Eğer buraya bir hoca gelecekse Türkiye’de değerli hocalar vardı atanırdı. ‘O gelmiyor kaçıyor’ deme yok. Ne diyorlardı; söz konusu vatansa gerisi teferruat. Hani nerede vatan? Herkes menfaat peşinde. Öyle şey yok”

"AYKUT HOCAYI NİYE GÖNDERDİK ANLAMADIM"

Fenerbahçe atılım yaptı. Aykut Kocaman’ı niye gönderdik anlamadım. Kendisinde büyük bir değişiklik var. Duymuyorsa da duysun. Ufku açılmış. Bizlerin söyleyemeyeceği şeyleri söylüyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Transfer bitmedi 4 isim alacağız. Gerekirse yine alacağız. Bu hafta bitireceğiz. Daha güçlü kadro alacağız.”

"100 MİLYON EURO'YA YAKIN PARAMIZ VAR"

Bizde para çok. 100 milyon Euro’ya yakın bankada para var. Ama harcarsak yarınlarda bugünlerde yaşadığımızı sıkıntıları yaşarız. Bazı kulüpler bol keseden harcıyorlar. Onlar zorlamadı, UEFA ile anlaşmayı biz yaptık. Şu anda dengeler iyi gidiyor. Cuma günü forma reklamını açıklayacağız. Ya yurt içi ya da yurt dışından büyük bir firmaya vereceğiz.”

"LENS GİTSİN DİYE DUA ETTİK"

"Lens bizden 4 milyon euro istedi. Biz kendisine 2.7 milyon euro teklif yaptık. Biz ona geçen sene 2.3 milyon euro bedel ödüyorduk. Advocaat bize verdiği raporunda, ancak kısa dönemde kiralık anlaşma yapacaksınız yapın dedi. Biz de menajerlerine, kulübüyle muhattap olmadan bonservisini alırsa 1-2 yıllık kiralama anlaşması yaparız dedik. Yok işte gittiler de, alamadılar da deniliyor. Biz Lens gitsin diye dua ettik ya."
 
Bu adamın hamasi sözlerinden gına geldi. Sorsan -hatta sormasan da söylüyor ya- en büyük cumhuriyetçi, milliyetçi bunlar. Mahkemede verdiği ifade TV'lerde 1 saat okunsa insan içine çıkamaz belki de.

Askerlik konusu da ayrı bir facia. Vallahi gına geldi artık sahteliğinizden.
 
bu adam artık gundeme gelcem diye tepki çekmemek için transfer yapamayıp sağa sola sataşcam diye ıyıce saçmaladı biri bunu durdursun yav
 
Üst Alt