Aziz Yıldırım İdam mahkûmu gibi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aziz Yıldırım İdam mahkûmu gibi!


fft96mm1483618.jpg



Şişli Etfal'deki tedavisi tamamlanan Aziz Yıldırım'ın, kalabalık bir jandarma ve polis grubu eşliğinde, elinde serum şişesiyle Metris'e götürülmesi rahatsızlık yarattı.



Şike soruşturması nedeniyle tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde rahatsızlanarak, bir süre önce Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün taburcu edildi. Hastane başhekim yardımcısı Doçent Doktor Abdülkadir Ünsal, yazılı bir açıklama yaparak, “Kontrolsüz Tip 2 diyabetes mellitus (şeker hastalığı) nedeniyle hastanemiz endokrinoloji ve metabolizma kliniğinde yatarak, takip ve tedavisi sürdürülen tutuklu hasta Aziz Yıldırım’ın verilen yeni tedavisine cevabın görülebilmesi için belli bir süre sonra kontrole gelmek üzere taburcu edilmesine karar verilmiştir” dedi. Bu karar doğrultusunda taburcu edilen Fenerbahçe Başkanı, kalabalık bir jandarma ve polis grubu eşliğinde ambulansa bindirildi. Üzerinde Fenerbahçe eşofmanı bulunan Aziz Yıldırım’ın, elinde serumunu taşıması dikkat çekti. Alınan olağanüstü güvenlik önlemleri, hastanede bulunanlarda rahatsızlık yaratırken, bazı vatandaşların, Fenerbahçe Başkanı’nı alkışladıkları görüldü.



Düzceliler’den destek



Bu arada Düzce’deki Fenerbahçe taraftarları, ildeki bilboardları Aziz Yıldırım’ın fotoğraflarının bulunduğu, “Bu sevda bitmez. Son sözümüz Fenerbahçe” yazılı ilanlarla süslerken, kentin caddelerine Topuk Yaylası Tesisleri’ne atıfta bulunan, “Bu tesisi Düzce iline kazandıran Aziz Yıldırım ve yönetime teşekkür ederiz” yazılı afişler asıldı.



Fanatik
 
Cevap: Aziz Yıldırım İdam mahkûmu gibi!



Çok duygulandım ama ağlayamıyorum. İdam mahkumuysa asın gitsin kardeşim. Utanmasanız imralıdaki gibi bunada Heybeli adayı tahsis edeceksiniz. Asmadıklarımızın başımıza açtığı dertleri görüyoruz. Siz ilmiği boğazına geçirin sıkıntı yok ben sandelyeyi tekmelerim. F7 medyası ne olacak.
 
Cevap: Aziz Yıldırım İdam mahkûmu gibi!



hastane cezaevi fark etmez. Varsa bir sorunu kalsın hastanede ne olacak sanki. ama doktorlar da taburcu ediyorsa önemli birşeyi yoktur.



ne olursa olsun insanın içi cız ediyor. hastalık kötü gerçekten. Şifasını bulur umarımm.
 
Cevap: Aziz Yıldırım İdam mahkûmu gibi!



Madem bu kadar hastaydın,kaşınmayacaktın.Bu devleti ciddiye alacaktın fb cumhuriyeti gazına gelmeyecektin T.C adama böyle sokar.
 
Cevap: Aziz Yıldırım İdam mahkûmu gibi!



başbakanını, bakanlarını, gençlerini suçsuz yere asmış bi ülkeyiz bu haline dua etsin ! onlar Aziz efendinin yanında melek kalır
 
Üst Alt