Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var"


1624529548352.png

Aziz Yıldırım: "Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım. İşler kötü gidiyorsa ben Fenerbahçe'yi savunurum."

Aziz Yıldırım: "Bunlar Fenerbahçe'yi iyi yönetmiyorlar."

Aziz Yıldırım: "Kongrede gerekirse konuşma yapacağım. 16. madde kesinlikle geçmemeli. Her şeyi satıyor, yarın kulübü de satar."

Aziz Yıldırım: "3 senedir bir enkaz edebiyatı var. Biz çok kötü bir mali tablo aldık. Hayır, biz böyle bir tablo bırakmadık."

Aziz Yıldırım: "Biz 1998 yılında 1 oyla başkan seçildik. Geldiğim günden, 20 yıl sonrası bıraktığım Fenerbahçe arasında çok fark vardı. Dereağzı'nda bir tek Metin Aşık Tesisleri ve bir çim saha vardı. Tapusu yoktu, 50 tane tapu aldım kulübe. Tapuların hepsi kulübün kasasında."

Aziz Yıldırım: "Bugün Fenerbahçe'nin mal varlığı, borçlarından fazladır ama sayın başkan ya hesap ya kitap bilmiyor, Galatasaray'ın Beşiktaş'ın mal varlığı bizden fazla diyor. Beşiktaş'ın neyi var? Stadı. Başka? Bir de tesisi. Başka? Apartman var."

Aziz Yıldırım: "Galatasaray'ın Florya'da yarısı devlete ait olan arsa, devletin yaptığı stat... Başka? Bir arazi ve nakit para var. Başka ufak tefek şeyleri vardır."

Aziz Yıldırım: "Acaba bugüne kadar Fenerbahçe için hiçbiri bir tane ağaç diktiler mi? Kulübün oraya bir tane bekçi kulübesi yaptılar, başka bir şey yok."
 
Aziz Yıldırım: "Gözünün üstünde kaşın yok demeyeceksin, hapse gideceksin hapse. Bugüne kadar sabrettim, bundan sonra sabretmem."
 
Üst Alt