Aziz Yıldırım Rakip Başkanı Tokatladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Aziz Yıldırım Rakip Başkanı Tokatladı!


675


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanını tokatladı!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Yakın Doğu Üniversitesi ile oynadığı karşılaşmada olaylar çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olaylar sırasında Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ü tokatladı. Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten de tokat anını Twitter'dan paylaştı.

İşte o anlar
675

675


OLAYLAR NEDEN ÇIKTI?
Fenerbahçeli bir yönetici, Milliyet'e yaptığı açıklamada kavga ile ilgili şunları söyledi:
"Kadın basketbol maçında protokol tribününde zorunlu olmasına rağmen yönetimimize yine yeterli yer verilmedi ve yöneticiler ayakta bekletildi. Zaten Yakındoğu yöneticilerinin kontratli oyuncularımıza teklif yapıldığı önceden biliniyordu. Tribünlere Asya Kartallarından bir grup getirilmiş, yöneticilerimize ve kulübe hakaretler ve küfürler eden bir grup. Bu nedenle kavga çıkıyor. Daha sonra yöneticilerimiz ve başkan farklı bir yere alınıyor."

AZİZ YILDIRIM'LA ARASI AÇIKTI
YDÜ Başkanı Işık Eyigüngör daha önce Fenerbahçe'de yöneticilik yapmıştı. Ancak Aziz Yıldırım'a muhalif olan Eyigüngör daha önce Alex'in Fenerbahçe'den gönderilmesi dönemi için ''Aziz beyde ahde vefa duygusu yoktur. Bu işlerin çözümü başkanın da Aykut Kocaman'ında görevi derhal bırakmasıdır. Zira, başkan artık kulübe zarar veriyor'' açıklamalarında bulunmuştu.
Eyigüngör, Basketbolu Geliştirenler Derneği adıyla mücadele eden BGD takımının başkanlığını yaptığı dönemde de Fenerbahçe'den Olcay Çakır ve Quanitra Hollingsworth'u transfer etmişti. Bunun üzerine Aziz Yıldırım da Eyigüngör'ü Fenerbahçe'den ihraç etmek için talimat vermişti.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
aziz başgan istediğini tokatlar, teknikadamıda, futbolcuyuda tokatlar, yarında çavuşu tokatlar kimse karışamaz. futbolun, sporun örnek başkanı!!! yıllardır yaptıklarıyla. nasılsa yıllardır sporun içinde kalmasına kimse karışamadı yine karışamaz.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
bu arada daha iki hafta önce başakşehirli futbolcular gazetecileri dövdü, iki üç maç ceza ile bişi olmamış gibi devam ediyor. başkanda tabiki adam döver. cezası var mı yok. 10 gün hak mahrumiyeti alır unutulur gider.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Futbolcusunu dovdurur(rustu),istemedigi yoneticiyi kovar,kendi taraftarina "parali kopekler" der, o parali kopekler dedigi taraftari kendi teknik direktorunun uzerine yurutur(mustafa denizlinin),rakip taraftarla kavga eder, rakip baskani tokatlar. Buyuk baskan.
 
Ulan şu Dursun'u da döv, söz gelip elini öpeceğim, bir daha seni eleştirmeyeceğim de.

Aziz Yıldırım sempatim artıyor son 2 yıldır ne hallere düştük.
 
Üst Alt