Azubuike: "Galatasaray menajerimi aradı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Azubuike: "Galatasaray menajerimi aradı"


monaco-yeni-malatyasporlu-azubuike-yi-istiyor-8567418_x_8372_o.jpg

Evkur Yeni Malatyaspor’un genç oyuncusu Okechukwu Azubuike, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.


Azubuike’nin röportajından satırbaşları şu şekilde:

“Olimpiyat Oyunları 2016 Rio De Janeiro’da Nijerya U23 takımıyla 3. olduk ve bronz madalya kazandık. Evkur Yeni Malatyaspor takımıyla Süper Lig’e yükseldik, çok mutluyum. Süper Lig’de de başarılı olacağıma inanıyorum.

‘İrfan Buz’a minnettarım’

Hedefim Dünya Kupası’nda oynamak. Teknik direktörümüz İrfan Buz ile çalıştığım için çok mutluyum. Bana bir baba gibi davrandı. Müthiş bir teknik adam, ona minnettarım.

‘Galatasaray menajerimi aradı’

Galatasaray ile ilgili haberleri basında okudum. Devre arasında bu haberler çıkmıştı. Ben o dönem işeme odaklandım ve Yeni Malatyaspor ile hedefimize ulaştık. Devre arasında menajerimi birkaç takım aradı, bu takımlar arasında Galatasaray da vardı. O dönem ben bu teklifleri değerlendirmedim. Galatasaray ile gündeme geldiğim için çok gururluyum. Kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum.

‘Beşiktaş’ta oynamak isterim’

İsmim Beşiktaş ile de anıldı. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Çok büyük bir camia, Siyah-Beyazlı takımda oynamak isterim. Belki bu rüyam ilerleyen zamanda gerçek olur.

‘Premier Lig’de oynamak istiyorum’

Çok çalışıyorum, hedeflerim var. Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası’nda oynamak en büyük arzum. Major ligleri takip ediyorum. Favorim İngiltere Premier Ligi, İngiltere’de oynamak istiyorum.”

Gamaspor
 
Azubuike'i küçümsemiyorum; tanımıyorum ama bizimkilerde genç ve gelişmeye müsait oyuncu alacak kapasite yok. O yüzden şüpheliyim.
 
Orta sahanın ortasında çevik bir topçu.Şimdi bize gelse sırıtır.İlk 11'de banko oynayacak oyuncu değil ama yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Yatırım için alınabilir, doğru bir planlama ile gelişimini takip etmekte, gelişimine katkı bulunmakla beraber ilerleyen yıllarda katkı verebilecek bir kapasitede. İzlediğim kadarıyla bu yorumu rahatlıkla yapabilirim. Çıplak gözle izleme fırsatım olmadı, ekrandan izlediğim de maç sayısı 14-15'tir.
 
Bize melo,ujfalusi,eboue gibi adamlar lazim azubuike ile mi sampiyonluk hedefleyecegiz

Barcelona,Chelsea,Arsenal,Juventus gibi üst düzey takimlarda forma sansi bulamayan oyunculari almamiz lazim tekrar sampiyon olmak istiyorsak
 
''bozo molo ojfolosu lozom'' diyip durmayın.

fiyat olarak 1-2 milyon bonservis yıllık maaş olarakta 600-700bine alınacak bir oyuncu. Yedek oyuncu olarakta alınabilir bizim orta sahada oynar ama takıma adapte olması lazım

daha 97li bir çocuk bu celtice giden dembele tarzı olabilir başka takıma giderse
 
Üst Alt