Babel ve Şener Bugün Açıklanıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
2019-2020 transfer sezonunun açılması ile birlikte Galatasaray anlaşma sağladığı oyuncuları için bugün resmi açıklamasını yapacak.

5d069c31c03c0e23c42b70a0.jpg

Bonservisi elinde olan Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile anlaşan Galatasaray, bugün iki yeni oyuncusunun transferini resmen duyuracak ve KAP açıklamasını yapacak.

İki yıllık sözleşme için anlaşmaya varan Hollandalı Babel’in yılda 2.5 milyon Euro alması bekleniyor. Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren Şener’in ise yıllık 6 milyon TL (Yaklaşık 900 bin Euro) ücret alacağı öğrenildi.

Hürriyet
 
Arda denen hıyar ağası bu kutsal formayı tekrar giyerse hem hocaya hem de yönetime bakış açım menfi anlamda çok ciddi bir şekilde değişir. Böyle bir hayal kırıklığı yaşamak görmek istemiyorum. Arda ile gelecek kupa da şampiyonluk da bir zahmet gelmesin. Benim Arda'm 66 numaralı idi, koca kafa idi sipsi idi, bizim evladımızdı ve rahmetli oldu. 10 numaralı Arda'yı ben bir taraftar olarak tanımıyorum, bizimle alakası yok. Allah'ına yakın bize ırak olsun.
 
Arda'yı kimse istemiyor, ben de istemiyorum ama Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz transferinde olduğu gibi yanılmak istiyorum ben.
Olur da eğer alınırsa inşallah elimizde patlamaz :)

Hadi bütün yaptığı hıyarlıkları terbiyesizlikleri sineye çekelim diyelim.Peki oynadığı oyuna ne demeli.Bitmiş artık herif bu saatten sonra bize katkısı sıfır olur.Terim aldırmaz zaten imkansız bence.
 
Babele 2.5 veren haindir.
Bjkden bu meblağları istediği için ayrıldı zaten. Hem daha üst seviye takımda şampiyonluğa oynayacak hem şampiyonlar liginde tekrar boy gösterecek, bi de eşşek yüküyle maaş alacak o yaşta , hemde 2-3 senelik kontratla.
 
babelin alacağı rakama iyi bakın. 2.5 falan diyorlar.

adam birkaç yıl önce bjk'a 2.1 milyona imza atmış.

umarım rakam doğru değildir, çok kötü kucaklıyorlar
 
Arda'yı kimse istemiyor, ben de istemiyorum ama Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz transferinde olduğu gibi yanılmak istiyorum ben.
Olur da eğer alınırsa inşallah elimizde patlamaz :)

Arda’nın neredeyse 3 yıldır adam akıllı top oynamadığının farkında mısın? Ayrıca Arda’nın fiziği ile Burak’ın fiziği bir değil. Burak hiçbir zaman Arda kadar hantal olmadı ama Arda’nın afedersin ama götünü kaldıracak hali yok.
 
Üst Alt