Babil | Star TV - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
İlk bölümde en çok dikkatimi çeken de buradaki diyalog oldu hakikaten. Fakirleri zenginlere karşı kışkırtma, düzene karşı düzülenleri isyana teşvik ve toplumsal düzeni örseleme suçlarından normal şartlarda 2-3 haftaya yayından kaldırılması lazım olmaz böyle. Buradaki diyalog net olarak Allah'a şirk koşmaktır. Diyanetin ivedilikle devreye girip gerekeni yapması gerekiyor.
Evet gereken yapılmış ve ilgili tv serisine fetöden soruşturma açılmıştır :asd: Skandal konusuyla tepki çekmişti!. Babil dizisine FETÖ soruşturması açıldı!. | Haber, Haberler, Son Dakika Haberler
 
dizi güzel oyuncular süper.

prime time'da izlenmez .

1 gün sonra dijital olarak izleyin.

bir baba olarak etkileniyor insan .paralı çantayı bırakmaması yerde sürünmesi çok etkileyiciydi.izleyiciyi nereden vuracaklarını iyi biliyor senaristler.

konu ucu açık , aslında breaking bad'teki gibi bir anti-hero yaratabilirler.zenginleri düdükleyen ve kendi servetini yaratan bir kahraman.
 
Dün gece uyku tutmadı zap yaparken denk geldim sonuna kadar bırakamadım.. Yıllardır ilk kez düzenli yerli yapım takip etmeye başladım.. Hekimoğlu-mucize Dr ve son olarak babili de listeye ekledim.. Oyuncu kadrosu tek kelimeyle muhteşem konu sürükleyici umarım devamı da ilk bölüm gibi olur..
 
Ülke kocaman bir tımarhane olmuş resmen. Dizinin ne terörle ne de muhaliflikle falan alakası yok. Konusu neden skandal orasını hiç anlamış değilim.

Gereksiz uzun olması haricinde güzel dizi. Sert giriş yaptı ama yumuşatırlar artık.
 
Fena değil. Bazı yerlere eleştirsel gönderme yaptılar diye birden fetöcü damgası yediler. Demek ki doğru yoldalar. Birce Akalay hanefendi süper bu arada. Gözlerimi üzerinden alamıyorum. Şu an Bir Zamanlar Çukurova ile birlikte izlediğim tek yerli dizi.

Yukarıdaki arkadaşlara da katılıyorum çok uzun. Türk dizilerinin süresi kısalıp daha yüksek bütçesi olursa daha iyi olur. Yaklaşık 3 saate varan bölümleri tamamlamak için boş boş uzun bakışlar, gereksiz sahneler çekiliyor. En fazla 1,5 saat olmalı bir bölüm.

Umarım bozmazlar.
 
Üst Alt