Badou Ndiaye: "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Badou Ndiaye: "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim"


217f0754e5a74dd086bb09f98371e1c6.jpeg

Futbol takımımızın yeni transferi Papa Alioune "Badou" Ndiaye, ilk röportajını Galatasaray Televizyonu'na verdi. Transfer süreci için "Burada olmaktan, bu takımın bir parçası olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Menajerim tarafından teklif geldi ve her şey çok çabuk gelişti. Ama sonuçta istediğim yerdeyim" dedi. Ndiaye kendisine gelen diğer teklifler için de "İngiltere'den teklifler vardı ama Galatasaray'ın teklifi geldikten sonra kalbimde sadece Galatasaray vardı. Kalbimin istediği yerdeyim. Umarım bir an önce Galatasaray taraftarları için mücadele eder ve doğru tercih yaptığımı gösteririm" ifadelerini kullandı.

Ndiaye'nin diğer sorulara verdiği yanıtlar ise şöyle:

"Takıma yardımcı olmak istiyorum. Defansif orta sahayım ama farklı pozisyonlarda da oynayabiliyorum. Gol atabiliyorum, asistler yapabiliyorum. Ama en önemlisi en iyi şekilde takıma yardımcı olabilmek"

"Oyunun defansif yönü hoşuma gidiyor. Top kapmayı seven, koşan, mücadele eden bir orta sahayım. Top kaptıktan sonra da kazandığım toplarla ileri çıkmayı seviyorum. O nedenle 6 ve 8 numara daha rahat ettiğim pozisyonlar..."

"Galatasaray'ı seçme sebeplerinden biri forma rekabeti ve takım kalitesi. Her pozisyon için önemli isimler var. Burada kendimi geliştirebilirim. Kaliteli insanın fazlalığı başarıda rol oynayacaktır."

"Sadece hocamız değil tüm ekip beni en güzel şekilde karşıladı. Bana duyulan güveni en iyi şekilde hissettirdiler. Ben da bana duyulan bu güvenin karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum."

"Osmanlıspor'a geldiğimde hedefim Türkiye'de büyük bir takıma gitmekti. Şu anda Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Bu duygularımın tarifi yok. Böyle bir stada çıkacağım ve böyle bir taraftarın önünde oynayacağım için çok mutluyum. Taraftarlarımız kesinlikle merak etmesin. Onlar için mücadele eden, onları mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapan bir takım görecekler."

http://www.galatasaray.org/haber/futbol/turkiyenin-en-buyuk-kulubune-geldim/36145
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Al benden de o kadar maci izlerken afedersin ev hali don atlet uzanmis izliyordum.. Cam acikti ceyranda yapiyor, aksam serinligi ile usudum ama tatli usume tabi

Gittim ince beyaz bir pike aldim ustume tam omuz hizama cekmisim ellerimde icerde tabi olabilecek en savunmassiz andayim. O sirada erenin golü geldi

Tipki fatih hocanin gol pozisyonlarindan heyecanlanmasi gibi benimde ayaklar pikenin icinde titremeye baslamadi mi.. Ama nasil titreme tutamiyorum kendimi..

Golu ayagi kalkipta kutlamak istiyorum ama cam acik zaten cabuk hastanan biriyim. Yuzum gozum ter icinde kalmisti..

O sirada esim odaya girdi, aaa noldu doruk neyin var dedi.. Cok sakalastigimiz icin biraz bel alti espirisi yaparak, tecavuzemi ugrandin bu ne hal dedi ve gulusmeye basladik, hala gulusuyoruz

Dün az geldi heralde Ndiayecim ! Daha fazla mutlu edersen benimle evlenmen gerekebilir ;)
 
İngiltere'den teklifler vardı ama Galatasaray'ın teklifi geldikten sonra kalbimde sadece Galatasaray vardı. Kalbimin istediği yerdeyim
Iyisin hossun güzel oynadin da... daha cok para verdik diye geldin

Fernando
Mariano
Ndiaye

Top 3 simdilik bana göre
 
Üst Alt