Bafetimbi Gomis, Galatasaray'dan Ayrılıyor mu? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'dan Ayrılıyor mu?


bafetimbi-gomis-ten-ornek-davranis_afd63.jpg

Badou Ndiaye'yi Stoke City'ye gönderen Galatasaray'da, takımdan ayrılacağı iddia edilen bir diğer oyuncu Bafetimbi Gomis.


Ara transfer döneminde Badou Ndiaye'yi Stoke City'ye 16 milyon euro karşılığında gönderen Galatasaray'la ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Sabah'ta yer alan habere göre, bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Bafetimbi Gomis için Çin'den teklif geldi. Gomis'e yıllık 7-8 milyon euro'luk teklifin geldiği ve Fransız golcünün menajerinin, oyuncuyla konuyu görüştüğü iddia edildi.

Gomis'in bu teklif için menajerine prensipte onay verdiği ve transferin yönetime kaldığı öne sürülürken ekonomik anlamda zor günler geçiren Galatasaray'ın Gomis'in gidişine sıcak bakabileceği konuşuluyor. Bafetimbi Gomis'in Çin'e transfer olması durumunda bonservis bedelinin 8-9 milyon euro civarında olması bekleniyor.

Gomis'in transferi gerçekleşirse Fransız yıldız sezon devam ederken takımdan ayrılacak. Çin'de transfer dönemi Şubat ayının sonuna kadar devam ediyor.

Bu sezon sergilediği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Gomis, şu ana kadar ligde oynadığı 19 maçta 15 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
yedegi olmiyan bir oyuncu satamazsin. N'diayeye biraktiktan sonra kadroda mudahale imkanin gittikce dusuyor.. Gomis gitse sampiyonluk icin havlu atmis gibi oluruz.

20 milyon verseler bile bu parayi sampiyonlar liginden bile aliyorsun.. sezon sonu satarsin iste 10 milyona.
 
Sampiyonluk yarışı kıran kırana devam ederken adam satılır mı yahu??

Bu haberi yapan gazetelerin amacı belli.. Galatasarayı karıştırmak..
 
Tamamen sallama haber

Hangi takım talip oldu teklif ne zaman geldi gelen teklif ne kadar hiçbir şey belli değil oturdukları yerden sallamışlar haberi ...
 
Eski yönetimin 30 yaş sınırında adam başı 3-4 milyon euro maaş ödenerek aldığı oyuncuları sene sonu dağıtmak gerekir. Türkiye Ligi için 65 milyon euro maaş ödemenin bir gereği yok.
 
Doğrudur inanırım, ndiayeyi satıp yerine adam almayan takımız. Gomiside satarız. Yönetimde cash sıkıntısı var anladığım çok büüyük bataktayız ama bize söylenmiyor. Sezon sonu da üç dört satılır yerlerine ucuz yerliler alınır, Eski günlere döneriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Doğrudur inanırım, ndiayeyi satıp yerine adam almayan takımız. Gomiside satarız. Yönetimde cash sıkıntısı var anladığım çok büüyük bataktayız ama bize söylenmiyor. Sezon sonu da üç dört satılır yerlerine ucuz yerliler alınır, Eski günlere döneriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben soyluyorum inanilmiyor daha ne yapayim , 2-3 ayda bir ndiaye parasi kadar odemesi var klubun

kim para edip de teklif gelirse satilmak zorunda
 
Satın satın, sene sonu şampiyonluk gidince göreceğim ben sizi. Bu sene bu takım şampiyon olamadığı takdirde, önümüzde ki üç beş sezon orta sıralara oynar. O zaman da gelirler düşer, kurduğun orta sıralara oynayan takımın giderlerini bile karşılayamazsın.
 
Son düzenleme:
Üst Alt