Bafetimbi Gomis, Rakipleri Çıldırttı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fransız futbolcu, "Timsah hiçbir zaman aslanla savaşamaz. Sadece timsah değil; kartal, kanarya ve balık da aslanı yenemez" ifadelerini kullandı

2406022_810x458.jpg

Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Bursaspor'u 3-2 yenerken Sarı-Kırmızılılar'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ses getirdi.

Arabistan ekiplerinden Al Hilal'de forma giyen Fransız golcü, Galatasaray'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da göndermede bulunarak "Hayvanları seviyorum ama aslan her zaman ormanların kralıdır. Timsah hiçbir zaman aslanla savaşamaz. Sadece timsah değil; kartal, kanarya ve balık da aslanı yenemez. Bunu biliyorum çünkü artık yavru bir aslanla yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Al Hilal kulüp başkanı, Gomis'e bir yavru aslan hediye etmişti.


Habertürk
 
yönetim Gomis krizini iyi yönetemedi. Bir yanda takıma Drogba'yı getiren yönetim, bir yanda Gomis'i tutamayan yönetim!

Ünal Aysal bir Drogba ise Cengiz ve Abdürrahim bir Ömer Bayram gibi kalıyor yanında. O kadar seviye farkı var malesef.
 
Gerçekten kötü yönetildi dönem. Adam en çok gol atan yabancı olduğu için haklıydı istekleriyle. Bonus bir para verseydik kabul edebilirdi bence. 100-200 bin gibi. En az 10 milyon kaybettik şampiyonlar liginden ve normalde kolaylıkla alabileceğimiz şampiyonlukta gidebilir.
 
Üst Alt