Bakan Kasapoğlu: "Hedefimiz Türk futbolunu zirveye taşımak" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bakan Kasapoğlu: "Hedefimiz Türk futbolunu zirveye taşımak"


61791974ae298b27fd02b5b0.jpg


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'na konuk oldu. Kasapoğlu, "Hedefimiz, Türk futbolunu bütün parametrelerde zirveye taşımaktır. Hepimiz, bütün paydaşlarla birlikte bir ekosistemin parçasıyız. Paydaşlarımızla, federasyonumuzla, spor kulüplerimizle, spor medyamızla, sponsor markalarla ve en büyük gücümüz olan taraftar organizasyonlarımızla birlikte, her daim el ele vererek, ortak ve akıllıca hareket ederek hayallerimizi bir bir gerçeğe dönüştüreceğiz" dedi.​

"HEDEFİMİZ TÜRK FUTBOLUNU ZİRVEYE TAŞIMAKTIR"

Türk sporunu zirveye taşıma hedefinde olduklarını söyleyen Kasapoğlu, "Hedefimiz, Türk Futbolunu bütün parametrelerde zirveye taşımaktır.

Hepimiz, bütün paydaşlarla birlikte bir ekosistemin parçasıyız. Paydaşlarımızla, federasyonumuzla, spor kulüplerimizle, spor medyamızla, sponsor markalarla ve en büyük gücümüz olan taraftar organizasyonlarımızla birlikte, her daim el ele vererek, ortak ve akıllıca hareket ederek hayallerimizi bir bir gerçeğe dönüştüreceğiz. Dünyada sporun yükselen trendini iyi analiz edip, günlük aksiyonlar yerine orta ve uzun dönem stratejilere odaklanacağız. Huzurlu ve sürdürülebilir bir futbol iklimini daimi kılmak için hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Bugün de burada bulunan herkesle hedefimiz aynı, hayallerimiz aynı, hassasiyetlerimiz aynı... Hepimiz Türk sporunun, Türk futbolunun hak ettiği yerlere gelmesi için aklımızı ve gönlümüzü koyarak var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

"TÜRKİYE GENÇ NÜFUSU VE TUTKUSUYLA POTANSİYELİ YÜKSEK BİR ÜLKE"

Tesisleşmenin yanında okullara, belediyelere ve spor kulüplerine birçok destek verdiklerini de dile getiren Kasapoğlu, "Türkiye genç nüfusuyla, yetenekli gençleriyle, sahip olduğu altyapıyla ve futbola olan tutkusuyla potansiyeli çok yüksek bir ülke... Kendi sınırlarımızda yaşayan vatandaşlarımıza ek olarak Avrupa'da yaşayan soydaşlarımızı ve akraba topluluklarını da dahil edersek 100 milyondan fazla bir kitleyi temsil ediyoruz. Bu potansiyeli doğru ve etkili kullanmalıyız. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak tesisleşme, altyapı ve destek anlamında, her daim elimizden geleni gayreti gösteriyoruz. 81 ilimizde binlerce futbol sahası inşa edildi. Futbolu caddelerden, sokaklardan yeşil sahalara, mahalle tipi futbol sahalarına taşıdık. Okullara, belediyelere, spor kulüplerine tesis anlamında çok ciddi destekler sağladık. Futbolun içinden gelen, futbola duyduğu tutkuyu her fırsatta dile getiren, sporla yaşayan bir Cumhurbaşkanımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız, tüm spor branşlarında ülkemizin dünyada hak ettiği seviyeye gelmesi için İstanbul Belediye Başkanlığı döneminden bu yana en etkili çalışmayı ortaya koyuyor. Gerek spor politikalarında, gerek tesislerde, gerekse de sporcu yetiştirme aşamalarında sürekli bilgi alıyor, konuları yakından takip ediyor. İşte tüm bu bileşenler, dünyada adından söz ettiren bir spor ülkesi olma hedefimize bizi her geçen gün daha da yaklaştırıyor. Futbolda da inancımız ve hedeflerimiz belli" dedi.

DHA
 
siyasetın ıcınde oldugu bır spor asla basarılı olamaz sıyasıler ancak ekonomık destek vererek spor kuluplerının kalkınmasına destek olabılırler onun dısında hayal satıyorlar
 
Zirveye koşar adımlarla çıkarsınız aynen.
Daha götü boklu eskrim sporunda dönen ufak tefek hesapların haddi hesabı yok futbolu düşünemiyorum bile. Birde rüşvetçi herifi kurum başına atayıp futbolu zirveye taşırsınız
 
Rusya Futbol Federasyonu 'Yenilik!" dedi. Yeni dönem projeleri:
Yabancı sınırının kalkması (Görüşmeler sürüyor) 8 şehirdeki 150 okulda 'Futbol dersi' başladı. Futbol akademilerini geliştirmek için 1.5 milyar ruble bütçe ayrıldı.
Bu tarz projelerle bir şey olabilir. Yabancı sınırıyla falan olacak işler değil.
 
Kendi dedigine inaniyor mu acaba? Sahada zorla oynatilmasi gereken türklerin sayisini artirarak yan gelip yatmayi tesvik ediyorlar.
 
20 senedir aynı laklak.
Genç nüfusumuzun potansiyeli blablabla.
O potansiyeli yönetemeyen, doğru yola kanalize edemeyen, hatta heba ve helak eden sizlersiniz.

Ne desek az kalır, haykıra haykıra kral çıplak desen bile bunlar oralı olmaz.


Gscimbom mobil
 
Üst Alt