Balde: "25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi eklemek istediler" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Balde: "25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi eklemek istediler"


fft226_mf7899685.Jpeg

Sözleşme uzatma konusu adeta yılan hikayesine dönen Bruma’da ipler kopma noktasına geldi. Habertürk’te yer alan habere göre; Portekizli yıldızın gelecek sezonun sonunda bitecek olan mukavelesini uzatmak için uzunca bir süredir menajeriyle görüşmelerini sürdüren Özbek yönetiminin, bu konuda olumlu bir sonuç alamadığı ortaya çıktı.


Sarı-Kırmızılı idarecilerle yaptığı görüşmeler hakkında Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Bruma’nın menajeri Catio Balde, G.Saray’la anlaşamadıklarını dile getirdi.

Yapılan görüşmelerden herhangi bir sonuç alamadıklarını belirten Balde, “G.Saray, Bruma’nın kontratını yenilemek istedi. 4 yıllık bir teklif sundular ancak sözleşmesine 25 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi eklemek istediler. Biz de bu nedenden dolayı anlaşamadık ve masadan kalktık” ifadelerini kullandı.

LEIPZIG 15 MİLYON EURO’YU GÖZDEN ÇIKARDI

Sezon başından beri birçok kulüple adı anılan Bruma’yla son olarak Bundesliga’da sezonu 2. sırada tamamlayan Red Bull Leipzig’in ilgilendiği öne sürüldü.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Alman ekibinin genç yetenek için 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, Bruma’yla ise 6 milyon Euro’dan 5 senelik sözleşme imzalamak istediği iddia edildi.

Leipzig iddiaları hakkında da konuşan menajer Balde ise oyuncusuyla Leipzig dışında başta Tottenham olmak üzere birçok kulübün ilgilendiğini ifade etti.

Gamaspor
 
Gerizekalı mı bu Leipzig de 1 sene kontratı kalmış adama 15 Milyon verecekler. Daha geçen adı sanı duyulmamış oyuncuların peşinde koşuyoruz dedi Rangnick.

Eğer böyle masraflı transferlere devam ederlerse Uefa bunlara çok pis geçirecek. Ha ben inanmıyorum zaten bu ayrı bi konu.

sent via GSC
 
Balde burada tam olarak ne demek istiyor onemli olan o bolum; yani 'Galatasaray 25 milyon euroluk madde koymamizi istedi' cok yere cekilebilir. Mesela rakam cok yuksek, veya az bulundu. Veya boyle bir maddenin olmasina karsi geliyorlar. Orayi da aydinlatsa iyi olur.
 
Balde burada tam olarak ne demek istiyor onemli olan o bolum; yani 'Galatasaray 25 milyon euroluk madde koymamizi istedi' cok yere cekilebilir. Mesela rakam cok yuksek, veya az bulundu. Veya boyle bir maddenin olmasina karsi geliyorlar. Orayi da aydinlatsa iyi olur.
Daha düşük bir rakama anlaşmak istiyorlar bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Podolski'yi paranın anasının bellendiği Japonya'ya 2 milyon euro'ya satıp tatmin olan adamdan Bruma'yı 25 milyon euro'ya satmasını beklemek hayalcilik olur. Dursun'un Bruma'yı satabileceği max ücret aldığımız fiyatı olan 10 milyon euro'dur. O da max yani, bence 7 milyona satsa gayet tatmin olur.
 
Arkadaş tamam Bruma sorun çıkarmaya meyilli tamam menajeri çingenenin teki ama şu olay %99 yine yönetimsizliğin suçu adam hazırlık kampından beri gümbür gümbür geliyor siz daha hala sözleşme uzatacaksınız ağına yanıyım ha bugün ha yarın imzaladık sözleşmeyi diye diye bu hale kadar getirdi yönetim aha görürsünüz 18 mayıs'da bedavaya gidecek Bruma ....

Senin eline geçmiş tek büyük fırsat tek para kazanabileceğin oyuncu Bruma birdaha Bruma ayarında bir topçuda gelmez STSL'ye .Millet diyorya Bruma'yı satalım 15-20'ye yerine X'i alırız Y'i alırız diye
1) sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış adama kimse o parayı vermez
2)STSL'ye o sizin istediğiniz 15-20 milyon piyasası olan adam gibsen gelmez

STSL'de 5. 6. olmaya yarışan Galatasaray'a 20 milyon piyasası olan adamı nasıl getiricen ?

O Bruma'dan gelen paraya yeni Tolga'lar Serdar'lar Eren'ler gelecek bilmiyor musunuz bunu ?
 
Bunlar Bruma'yı şimdi satıp komisyon yemek peşindeler haberler ile yol yapıyorlar yok menajer istemedi yok Bruma takımda kalmak istemiyor diye
 
25m euro gayet makul bir rakam. bruma bu değere cıkacagını düsünmüyorsa zaten cacık olmaz 15'e lespıng mıdır nedir ona gitsin.
 
Daha geçen adı sanı duyulmamış oyuncuların peşinde koşuyoruz dedi Rangnick.

Bruma da adı sanı çok duyulmuş sayılmaz, arası.. City alt yapısındaki senin o beğendiğin çocuğa da talip olmuş Leipzig.

Balde burada tam olarak ne demek istiyor onemli olan o bolum; yani 'Galatasaray 25 milyon euroluk madde koymamizi istedi' cok yere cekilebilir. Mesela rakam cok yuksek, veya az bulundu. Veya boyle bir maddenin olmasina karsi geliyorlar. Orayi da aydinlatsa iyi olur.

Olay gayet net, ya bu yaz beni 10-15'e satarsın ya da seneye bedavaya giderim, 25 milyonluk madde koyulursa hayat boyu gidemem diyor.
 
Gitmek istiyor işte zorla takımda tutacak değiliz ya.
10-15 arası gelecek bir teklifi kabul edip bonservisine ödediğimiz parayı kurtarmalıyız.
 
satılsa bile üst düzey kulüplere satılmalı. tottenham iyi. hiç yoktan genç oyuncuların gelip gelişip transfer olabildiği kulüp imajı yaratırız. bu da diğer genç futbolcuları bize gelmeye teşvik edebilir.
 
FutbolAren Özel - Galatasaray Kulübü ile kontratını uzatmak adına görüşen Portekizli yıldız Bruma'nın, masadan kalktığı ve anlaşmayacağı iddiaları
menajer Catio Balde'yi de rahatsız etti.

Galatasaray'da Bruma'nın geleceği konusunda yapılan haberler Portekizli oyuncunun menajerini harekete geçirdi. Galatasaray Kulübü ile görüşen Catio Balde, bu konu ile ilgili açıklama yapma kararı aldı. İlerleyen saatlerde Bruma ile alakalı menajeri Catio Balde, konuşacak.
 
Aklı dünden parçalı formada olmayan birisini sat gitsin . zarar etmeden 10-12 neyse sightorsun gitsin. kendisini Galatasaray ve takım üstünde görüyor bu bruma zaten. Ne kadar iyi olursa olsun haddini bilmeyen oyuncuları hiç tutmuyorum.
 
Bazi sorunlari olabilir ama futbolculuguna gelirsek takimda kalmasi bizim icin cok onemli bana gore, yoksa onun yerini doldurmak icin baya para harcamamiz lazim gibi geliyor bu da diger yapacagimiz transferleri de dogrudan etkiler bence.
 
Üst Alt