Balde: "Bruma'da her şey mümkün" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Balde: "Bruma'da her şey mümkün"


dursun-ozbek-bruma-t-8017a90f4310982450e0.jpg

Sarı kırmızlı ekipte Bruma’nın durumu lig bitiminde kesinleşecek. Red Bull Leipzig bir süredir Portekizli yıldız için görüşmelerde bulunurken asıl görüşmelerin son hafta oynanacak Atiker
Konyaspor karşılaşmasının sonrasına bırakıldığı ortaya çıktı.

22 yaşındaki futbolcunun menajeri Catio Balde, Milliyet’e yaptığı açıklamada oyuncuyla ilgili şu aşamada basında yer alan haberlerin spekülasyon mahiyetinde olduğunu, somut bir gelişmenin henüz yaşanmadığını belirtti.

“Oyuncunun Galatasaray’da kalması da bir seçenek mi?” sorumuza “Elbette. Bruma Galatasaray’ın oyuncusu ve Galatasaray’ı seviyor. Bir başka takıma gidebileceği gibi takımında da kalabilir. Her şey mümkün” cevabını veren Balde şöyle devam etti:

“Bruma’nın olası transferiyle ilgili şu aşamada net bir şey söylemem doğru olmaz. Çünkü belli olan bir şey yok. Ne olup ne biteceği Galatasaray’ın son maçından sonra ortaya çıkacak, karar o zaman verilecek. Ben de gelecek hafta Galatasaray ile görüşmek üzere Türkiye’ye geleceğim. Asıl görüşme o zaman olacak.”

ONUR DİNÇER / Milliyet
 
kalacagini zaten dusunmuyordum simdi iyice dusunmuyorum. sene basi iyi td getirip duzgun transfer yapsak o arada da brumaya sozlesmeyi kitlesek bu is olurdu. allahtan leipzig 1 sene sozlesme kalmasina ragmen yine iyi para veriyor
 
Yillik 3 milyon euro verin dese yonetime, ne demek lazim?

Bu derece yüksek potansiyele sahip olan bir oyuncu için daha dengeli bir bütce tablosuyla 3 milyon yıllığı bize zarar olmaz. Istediğin zaman elden çikarabilirsin iyi bir paraya. Ben fiyat ve potansiyel açısından maksimumuna ulaştığını asla düşünmüyorum ve bu transfere şiddetle karşıyım.
Avrupa Ligi kolay bir lig ve oyuncular fena fiyat arttırıyor Avrupada. Şimdi bu transferin zamanı değil.

3 verirsin, 4 yıl imzalarsın, seneye yine satarsın.
 
Üst Alt