Balotelli An Meselesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5c3f3ec8ae298b5f02f7ef3f

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen ve Nice'le olan sözleşmesinin feshedileceği açıklanan Mario Balotelli'yle ilgili gündem yaratan bir iddia ortaya atıldı. İtalyan santrforun çok kısa bir süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor

Nice forması giyen Mario Balotelli'nin adı, ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın da gündemine gelmişti.

Fransız kulübünün başkanı Jean-Pierre Rivere, 28 yaşındaki futbolcuyla sözleşme yenilemeyeceklerini duyurarak olası bir transferin önünü açmıştı.

Bu sezon Nice'le çıktığı 10 maçta da gol atamayan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan santrforla ilgili gündem yaratan bir iddia ortaya atıldı.

Hâlihazırda istediği kulüple transfer görüşmesi yapabilen Balo'nun yeni durağının yine bir Fransız takımı olacağı öğrenildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, dünyaca ünlü forvetin Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Marsilya'ya transfer olacağını öne sürdü.

Öte yandan yıldız ismin sezonun kalan kısmı için Marsilya'dan 2 milyon euro alacağı belirtildi.

fanatik / yunus dilber
 
Demek ki Alan ile taraftarı daha fazla oyalayamayacağını anlayan yönetim yeni bir doz verdi.

Dozların etkisi çabuk geçiyor artık. Oysa Modeste 1 yaz transfer dönemini götürmüştü.
 
Edindiğim bilgiye göre Balo zu Marseille gibi. @Melih Peker

Balotelli, bonservissiz bir şekilde Marseille'in yolunu tutuyor. Anlaşma an meselesi. Marseille cephesi 1,5+1 yıllık sözleşme istiyor. Balotelli ise minimum 2,5 yıllık sözleşmede ısrar ediyormuş. En geç 1-2 güne çözülecek bir durum.
 
Üst Alt